Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Paris'e Uçtu

Güncelleme:

Paris'e sevgilisi Başak Dizer'le birlikte giden Kıvanç Tatlıtuğ için Amerika'ya yerleşeceğine dair söylentiler olmuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ, düşük reytingler yüzünden final yapan 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinin ardından dinlenmek için sevgilisi Başak Dizer'le birlikte Paris'e uçtu.

TATİL SIKINTILI BAŞLADI

Kıvanç Tatlıtuğ'un Amerika'ya yerleşmeyi planladığı hatta Hollywood'da oyunculuk eğitimi almak ve İngilizcesini geliştirmek istediği konuşuluyordu. Paris'e gitmeden önce havaalanında görüntülenen Tatlıtuğ bu söylentilere yanıtı geciktirmedi. "Dizinin bitmesiyle bir süreliğine tatil yapacağım. Dizidir, filmdir bunları bırakmadım. Neden bırakayım? Sadece biraz dinleneceğim. Ama bir şey olur, hemen yine oynarım. Belli olmaz bu işler" yanıtını vererek, hakkında çıkan ülkeyi terk ettiğine dair olan haberlerin önünü kesti.

HAVALANI GERGİNLİĞİ

Kıvanç Tatlıtuğ'a destek amaçlı Paris'e sevgilisiyle birlikte giden Başak Dizer, havaalanında bir hayli ter döktü. Girişteki x-ray cihazından geçişte defalarca üstü aranan ve daha sonra tekrar tekrar giriş çıkış yapan modacı, bir hayli gergindi. Çift uçak saatinden iki saat önce geldikleri alanda da bir taraftan bir tarafa sürekli koşuşturdu. Harç pulu almayı unutan ikili, tam alana giriş yapacakken en başa geri döndüler, bir ara bavullarından dolayı da sıkıntı yaşadılar. Tüm gerginliklerin sonunda ikili festival için uçaklarına binerek yola çıktılar.

İlgili Haberler


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Kurt Seyit ve Şura Kıvanç Tatlıtuğ Paris Magazin Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

tarık:

şu kıvanç tatlıtuğ mudur nedir. . . bir de Tarık Akan''ı taklit etmese. . . kendin ol oğlum kendin :)

4
13
yanıtYanıtla
edi:

çokta tın

6
3
yanıtYanıtla
kivancc=:

Bu saçma yorumlar insanların seviyesini ortaya koyuyor. Ayrıca onun gibi bir oyuncu da sizlerle yok olmayacak, içiniz rahat olsun :))

1
2
yanıtYanıtla
kırocan fiko:

dul karıyı almış sevgili yapmış. herkes dengi dengine helal kıvo

0
2
yanıtYanıtla
CEVHER:

Bende bu adamı anlamıyorum yakısıklısın zaten ne düzenli manita yapıyorsun ne gerek var yediğin önünde yemediklerinde arkanda kuyrukta zaten ;)

1
0
yanıtYanıtla
yorumcumobilWeb@haberler.com:

Yeter şu adami amma ünlülü yaptiniz Gazetecilere Küfür eden “adam“Yaninda ki kadin da hep ayni anne annemin zamaninda kalmiş ayak kabilari çikaramadi gitttttii

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title