Haberler

Kırşehir'de MHP'li Adaylar Coşkuyla Karşılandı

Milliyetçi Hareket Partisi adayları düzenledikleri mahalle toplantısında coşkuyla karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi adayları düzenledikleri mahalle toplantısında coşkuyla karşılandı.

7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde Yenice Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen MHP milletvekili adayları Yıldırım Türk ve eski Vali Mustafa Erkal, seçmenden destek istedi. Mustafa Erkal, seçmene Milliyetçi Hareket Partisinin seçim vaadlerini anlattı. MHP Kırşehir birinci sıra adayı Yıldırım Türk ise, MHP'li olmaktan ve Kırşehir'de aday olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Türk, MHP'nin iktidarı ile bir devrin sona ereceğini söyleyerek, "Kırşehir'de olmaktan ve çalışmaktan mutluluk duyuyorum. İyi ki Milliyetçi Hareket Partisinden adayım. Bizler doğruları anlatmak için sahadayız. Bizim gördüklerimizi sizlerinde gördüğünü çok iyi şekilde biliyoruz. MHP açıkladığı seçim beyannamesi ile Türkiye'de tüm halklara hitap etmektedir. Anlattıklarımız yapılamayacak şeyler değildir. Hükümet devlette olan imkanları yeni yapılıyormuş gibi halka anlatıyor. 7 Haziran günü Allah nasip ederse kurulan imparatorluk yıkılacak, MHP ile birlikte haklı ve akıllı devlet yeniden meydana çıkarak kendini gösterecektir. Yeni oluşum içerisinde de Kırşehir cazibe merkezi olacak yeni yatırımlarla da bunu gösterecektir" dedi.

MHP adayı Türk konuşmasına şöyle devam etti:

"Toplumu ayrıştırmadan her kesimle birlikte refah seviyemizin artması ve Kırşehir'den başlayan değişim hareketinin Türkiye'ye örnek olması için çalışmalar yapılacak. Bizimle birlikte başlayan değişim hareketi ülkemizin tamamını etkisi altına alacak ve değişim süreci gerçekleşecek. Bu değişim süreci ise gücünü milleten alan bir politika ile mümkün, bizler hizmet etmeyi varlığımızın temeli olarak kabul görür ve ona göre de çalışmalar yaparız. 'Lider ülke Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Geleneklerimizi milli ve manevi duygularımızı stratejik konumumuzu da görerek hamleler başlatacağız. Şuan ise ihtiyacımız olan en önemli değer toplumsal barışı sağlamaktır. Bu nedenle 'Lider ülke Türkiye' yolunda davamız her kesimle birlikte harekete geçmeyi sağlamaktır. İnsanlığın barış ve huzur içerisinde yaşama gayesi için de tüm dinamikler içerisinde rol almalıyız. Hedefimiz kendisi merkezli bir Türkiye'de tüm konulara hakim olabilmektir. Anlattığımız misyonun başarılı olması için ise bizim anlatımlarımızın toplumun her kademesine ulaşması ve kabul görmesi gerekir. Kırşehir'de düzenlediğimiz toplantılarda gördük ki insanların bizlere karşı ilgisi ve Allah razı olsun sevgisi var. Bizlere karşı sizlerin oluşturduğu sevgi ise asla karşılıksız kalmayacak MHP hedefine sizlerle birlikte 7 Haziran akşamı ulaşacaktır"

"MHP'Lİ SEÇMEN OYUNA GELMEYECEK"

Milliyetçi Hareket Partili Seçmenin 7 Haziran günü oyuna gelemeyeceğini anlatan Türk, "Milliyetçi Hareket partili seçmen de artık kurulan oyuna gelemeyecek. Bizler bu oyuna bozmak için sizlere geldik. Türkiye için inanıyoruz ki MHP toparlanma ve kendine gelme dönemi olacaktır. Yükselen, Türkiye'nin küresel güç olması yolunda ihtiyacı olan çağdaş normlarda bir devlet ve toplum düzeninin gerektirdiği kurum ve kurallar tesis edilecek halk ise rahat bir nefes alacaktır. Bizler oyunu anlatarak bozacak sizler ise bu oyuna seçmen olarak gelmeyeceksiniz" diye konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım Türk Kırşehir Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title