Haberler

Kırıkkale - Mhp?liler Doğu ve Güneydoğu İllerine Giden Otobüsleri Durdurup Gül ve Lokum Dağıttı

MHP'liler Doğu ve Güneydoğu illerine giden otobüsleri durdurup gül ve lokum dağıttı MHP Kırıkkale İl Başkanlığı terör olaylarının protesto edildiği sırada bazı otobüs firmalarının taşlanması üzerine, doğu illerine giden otobüsleri durdurarak gül ve lokum dağıttı.

MHP'liler Doğu ve Güneydoğu illerine giden otobüsleri durdurup gül ve lokum dağıttı

MHP Kırıkkale İl Başkanlığı terör olaylarının protesto edildiği sırada bazı otobüs firmalarının taşlanması üzerine, doğu illerine giden otobüsleri durdurarak gül ve lokum dağıttı. MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, "Ülkemizde istemediğimiz olaylar yaşanıyor. Kürt'ün Türk'le, Türk'ün Kürtle bir sorunu olmadığı biliyoruz. Biz bin yıldır kardeşiz" dedi.

Son günlerde artan terör olayları protestoları sırasında bazı kişilerin çevre yoluna çıkarak Doğu ve Güneydoğu illerine giden veya gelen otobüsleri taşlaması MHP Kırıkkale İl başkanlığı harekete geçirdi. MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, il başkanı Erdal Baloğlu ile partisinin kadın ve gençlik kolları üyeleri bugün Ankara-Kırıkkale şehirler arası otoyoluna gitti. Burada Doğu illerinden gelen otobüsleri durduran grup önce yolculara hayırlı yolculuklar diledi. Ardından da ellerindeki gülleri yolculara teker teker dağıtıp lokum ikram etti.

Durdurulan bir otobüste konuşma yapan MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, "Provokatörlere sizde izin vermeyin. Ülkemizin üzerine oynanan oyunlara kanmayın. Kız alıp kız veriyoruz. Bizler et ve tırnak gibiyiz. Biz ne kadar Türk isek sizde o kadar Türksünüz. Aramıza sızmak isteyen bizi kötü göstermek isteyen sizleri de bize kötü göstermek isteyen kişilere fırsat vermeyin" dedi.

MHP Kırıkkale milletvekili Seyit Ahmet Göçer ise, otobüslere yapılan taşlı saldırıları kınadıklarını ileri sürerek bu olayların takipçisi olacakları söyledi. Göçer, "Ülkemizde istemediğimiz olaylar yaşanıyor. Kürt'ün Türk'le, Türk'ün Kürtle bir sorunu olmadığı biliyoruz. Biz bin yıldır kardeşiz. Otobüsleri taşlayanlara tepki amaçlı sizlere gül dağıtıyoruz. Bizim partimize ve ülkü ocaklarına mensup arkadaşlarımızın hiç biri bu şekilde şiddete başvurmamıştır. Bunları yapanların takipçisiyiz. Keşke bu olaylar yaşanmasaydı. 13 yıldır iktidar da olan parti PKK'yı palazlandırmış ve şımartmıştır. Bunun neticesinde de yaklaşık 2 ayda 111 şehit verdik. Hükümetin çözüm süreci denilen ihanet sürecini sonlandırması lazım. Devam etmesi halinde şehitlerin kemikleri sızlayacaktır" diye konuştu. MHP'li grup yaklaşık 2 saat otobüsleri durdurup gül ve lokum dağıttı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi SEYİT AHMET GÖÇER Kırıkkale Politika Güncel Haberler

title