Haberler

Kimse Yok mu? Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu Açıklaması

Kimse Yok mu? Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu, yaklaşık olarak 15 gün sonra başlayacak olan Ramazan ayı öncesi derneğin bütün yardım hazırlıklarını tamamladığını kaydederek, "Bu yıl sadece Afyonkarahisar'da değil, Isparta'da"...

Kimse Yok mu? Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu, yaklaşık olarak 15 gün sonra başlayacak olan Ramazan ayı öncesi derneğin bütün yardım hazırlıklarını tamamladığını kaydederek, "Bu yıl sadece Afyonkarahisar'da değil, Isparta'da da yardıma muhtaç insanların yanında olacağız" dedi.

Kimse Yok mu? Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nin yılın 12 ayında mağdur insanların ihtiyaçlarını karşılamak yardımlarını sürdürdüğüne dikkat çeken Çobanoğlu, bu yardım faaliyetlerini Ramazan ayında daha fazla arttırdıklarını dile getirdi. Hayırseverlerden toplanan yardımlarla bu yıl sadece Afyonkarahisar'da değil, Isparta'da da gıda yardımı ve giyim yardımı yapılacağını kaydeden Çobanoğlu açıklamalarına şöyle devam etti:

"11 ayın sultanı Ramazan ayı girmeden mağdur vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya başladık. Bu yıl Ramazan ayından önce başladığımız yardımlar kapsamında Afyonkarahisar'da 450 aileye, Bolvadin ilçemizde 100 aileye, Sandıklı ilçemizde 100 aileye olmak üzere Isparta ve ilçelerinde ise 250 aileye gıda ve giyim yardımları yapacağız."

500 KİŞİLİK İFTAR ÇADIRLARI KURULACAK

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Afyonkarahisar'da iftar çadırı kuracaklarını ve günlük 500 kişiye iftar yemekleri dağıtacaklarını kaydeden Mustafa Çobanoğlu, "Kentimizde 500 kişinin faydalanabileceği iftar çadırımız Belediye Şehir Çarşısı'nda bu yıl da faaliyetini sürdürecek olup, ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Kimileri de zekat ve fitreleriyle hiç tanımadıkları, hiç tanışmayacakları insanları sevindirmeyi düşünüyor. Sizler de düşünüyorsanız İmaret Camii önünde bulunan yardım standımıza makbuz mukabilinde fitre zekat ve bağışlarınızı gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım" dedi.

Rahmet ayı Ramazan'ı yardımlaşma şölenine dönüştürmek için hevesli olan bütün gönüllüleri ve yardımseverleri iyilik seferberliğine davet ettiklerini kaydeden Çobanoğlu, bağış kampanyaları hakkında ise şunları söyledi: "

"Her sene olduğu gibi bu sene de Türkiye'nin 81 ilinde dünyanın 97 ülkesinde paylaşmaya sofralardan başlanıyor. Yardım etmek artık cep telefonlarının tuşlarına basmak kadar kolay. Ramazan'da eğer isterseniz hiç yorulmadan her akşam bir kişiye iftar ettirebilirsiniz. Bunun için İftar yazıp 5777'ye SMS atmanız yeterli. Böylece 5 TL bağışlayabilirsiniz." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çobanoğlu Isparta Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title