Haberler

Kılıdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Cibilliyeti bozuk" sözlerine yanıt

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelik sert sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ifadelerini tekrarlayan Kılıçdaroğlu, "Hepsi geçecek. Güzelce dinlen, ilaçlarını sakın ihmal etme. Üzmesinler seni. İyi yıllar" dedi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin (ASKON) Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi.

Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Milli Eğitim Bakanlığı'na gitmesiyle ilgili sert ifadeler kullanarak, "Önce Merkez Bankasından randevu istedi, randevu verildi. Kendisi brife edildi. Çıktı, yalan yanlış birçok şeyleri anlattı. Dürüst değil, kalibresi bozuk, cinsi, cibilliyeti bozuk.Derdi kamu kurumlarından bilgi almak değil, şov yapmak. TÜİK'ten randevu istedi, vermedi. Ne dedi? Siz imtihanı kaybettiniz. Niye? Merkez Bankası'na gittiniz, orada içeride başka dışarıda başka hareket ettiniz. TÜİK sır kurumdur, burada da aynı şekilde hareket edersiniz. Talebinizi iletin, biz size cevap veririz dediler. Geldiler TÜİK önünde gösteri yaptılar. İçeri giremediler." şeklinde konuştu.

"EŞKIYAVARİ BASKIN"

Kamu kurumlarına emrivaki ile gittiği için Kılıçdaroğlu'nun kapıda kaldığını ifade eden Erdoğan, "CHP'nin başındaki zat siyasi son günlerde terör örgütünün güdümündeki partiyle kurduğu sıkı fıkı ilişkilerin de etkisiyle olsa gerek kamu görevlilerini tehdit etmeyi, kamu kurumlarını basmayı bir çeşit siyasi eşkıyalık yapmayı iyice alışkanlık haline getirdi. Kendi evladının evine bile haber vermeden, karşı taraftan davet almadan gidemeyen CHP'nin başındaki zatın bu eşkiyavari baskınlarla derdi bilgi almak değil, kaos ve karmaşa çıkarmaktır.

"DÜRÜST DEĞİLSİN"

Bundan sonra devletin kurumlarına da böyle rastgele gidemeyeceksin. Her şeyden önce devletin kurumlarına gidebilmek dürüstlük gerektirir, sende bu dürüstlük yok, sana bugüne kadar yeri geldi Savunma Bakanımı yeri geldi Dışişleri Bakanımı gönderdim ama sen adam değilsin. Dürüst değilsin. Sana Dışişlerini Bakanını, Savunma Bakanını gönderen bu Cumhurbaşkanı.. Her noktada Merkez Bankası bağımsız değil diyor, Merkez Bankası seni kabul etti, sen bağımsız değilsin, senin ipinin kimlerin elinde olduğunu merak ediyorum." dedi.

KILIÇDAROĞLU SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerine sosyal medyadan yanıt veren Kılıçdaroğlui "Siyasi eşkıya, kalibresi bozuk, cins, cibilliyeti bozuk, adam değil, kifayetsiz muhteris…" demişsin Erdoğan. Hepsi geçecek. Güzelce dinlen, ilaçlarını sakın ihmal etme. Üzmesinler seni. İyi yıllar" ifadelerini kullandı.

Kılıdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Cibilliyeti bozuk' sözlerine yanıt

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Haberler

500

Yorumlar (11)

Mehmet kuru :

CHP demek düzensizlik demek , CHP demek dinsizlk demek , yalan demek , CHP’li parti Sözcüsü çıktı ne dedi alkolü helal , Din eğitimini çağ dışı Müslümanım diyen birisi o sözlere sahip çıkıyorsa pes doğrusu . Yazıklar olsun sizin ham ervahınıza tüh yazıklar olsun

153
412
yanıtYanıtla
Tolga Akay:

Herkesin dini kendine. İsterse kedi kessin şeytana tapsın. Ama işini adam gibi yapsın. Birisi terliğe tapıyo ya da Müslüman diye hatalarını bu millete verdiği zararı görmeyecek değiliz. Hatası olan işini yapamayan gider

yanıt32
yanıt36
ERKAN :

Muhammed Nazif Dusunceli: verecek cevap bulamayınca böyle mi geçiştiriyorsun cevap ver bakalım faiz haram mı?

yanıt10
yanıt2
ERKAN :

peki faiz helal mı?

yanıt231
yanıt36
Muhammed Nazif Dusunceli:

Erkan yine bos yapmissin :)

yanıt5
yanıt11
Güray Dilli :

Faiz helal diye İcazet Belgesi düzenletilmiş. Nas'lara ne oldu

yanıt16
yanıt6
Mehmet Akkaya:

Kılıçdaroğlu nu bu tavrından dolayı kutluyorum .keşke siyasette kötü sözler olmasa

274
88
yanıtYanıtla
Ömer Alanbay:

Fizik hocam saygılar Siyaset ve bürokrasi baştan aşağı kokuşmuş durumda Türkiye tam olaraktan nereye gidiyor kestirebilmek güç lakin iyi bir yere gitmiyor

yanıt14
yanıt10
Doğuş:

Sayın kılıçdaroğlunu bu tavrından dolayı kutluyorum. Seviye önemli.

256
102
yanıtYanıtla
Fatihan:

Ben şahsın adıma dindar müslüman bir kimliğe sahibim elhamdülillah...ve müslümanlığı dilde kalmayan herbir müslüman kisi chp nin dinsiz ,din ve dindar düşmanı, yalan, dolan vede ne kadar seviyesiz ahlaksız bir parti olduğunu bilir.. şahsımın görüşü bu..kişilere indirgemem..Bu hak ile batılın mücadelesidir...bunu sadece derdi din olan derdi islam olan samimi müslümanlar anlar ve bilir..nokta

14
47
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title