Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı

CHP Muğla İl Başkanlığı yönetimi ve partililer, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadı.

CHP Muğla İl Başkanlığı yönetimi ve partililer, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınadı.

Sınırsızlık Meydanı'nda düzenlenen programa, CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP İl Başkanı Mürsel Alban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Partililer, Sınırsızlık Meydanı'nda ellerinde terörü ve saldırıyı kınayan pankartlar taşıdı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Genel Başkanlarına yapılan saldırı sonrasında alanlarda toplandıklarını söyledi.

Saldırıyı düzenleyenleri kınadıklarını belirten Üstündağ, "Bu alçak saldırı sonrasında da bizim toplum içerisinde ki duruşumuzu, ülkemize, cumhuriyetimize, demokrasimize sahip çıkmamızı asla değiştirmeyecektir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak cumhuriyetçiler, demokratlar, devrimciler ve bu ülkenin aydınları olarak yine bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. Bu saldırının önümüzdeki süreç kadar yakın süreçle de bağlantılı olduğunu düşünüyorum" dedi.

CHP İl Başkanı Mürsel Alban ise saldırının güvenlik güçlerinin dikkati sayesinde önlendiğini ifade etti.

Saldırının Türk milletine yapıldığını belirten Alban, "Bu hain saldırı, ülkemizin birliği, dirliği için mücadele eden, ülkemizin milli menfaatlerini her platformda savunan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerini, devrimlerini ve ileri görüşlülüğünü benimseyen aydın Türk Milleti'ne karşı yapıldı." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Akın Üstündağ Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title