Haberler

Kılıçdaroğlu,  iş insanı, siyasetçi Murtaza Çelikel'in cenazesine katıldı

Güncelleme:

İŞ insanı ve siyasetçi Murtaza Çelikel, son yolculuğuna uğurlandı.

İŞ insanı ve siyasetçi Murtaza Çelikel, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

İş insanı ve siyasetçi, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Onursal Üyesi Murtaza Çelikel,  geçtiğimiz gün akciğer rahatsızlığı nedeniyle, evinde hayatını kaybetti.  89 yaşındaki Çelikel'in cenazesi bugün, öğle namazına müteakip Levent'te bulunan Afet Yolal Camii'nde  kılınan cenaze namazının ardından, Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verildi.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı cenaze töreninde Çelikel'in eşi Eski Adalet Bakanı ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Eski Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel, kızı Ayşe Eser Danışoğlu, Oğlu Mehmet Barış Çelikel ve kardeşi Yakup Çelikel taziyeleri kabul etti.  Torunu Deniz Danışoğlu'nun ise, dedesinin fotoğrafının bulunduğu çerçeveyi bir an olsun elinden bırakmadığı görüldü. Cenazeye Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu,  Başbakan Eski Yardımcısı Murat Karayalçın, TBMM Anayasa Komisyonu Eski Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Meclis Üyesi Aylin Nazlıaka, Mustafa Sarıgül, Çelikel'in arkadaşları, akrabaları ve sevenleri de katıldı.

"BİR KÖY ÇOCUĞUYDU"

Taziyeleri kabul eden Prof. Dr. Aysel Çelikel, "Çok üzgünüm ama bu sevgiyi de görmesini isterdim. Gerçekten çok güzel yazılar yazdı gazeteci arkadaşlar. Hem onurlandık hem duygulandık, onlara minnettarım. Bunları duymasını isterdim. Çünkü o da çok mutlu olacaktı. İnşallah hissediyordur. Hem zor hem sevgi dolu hem insanlık adına yapılacak her şeyi yapmak için uğraşan farklı bir yapıdaydı. Önce kendini geliştirdi, yetiştirdi çünkü bir köy çocuğuydu. Bugünlere geldi. Herkesin elinden tuttu. Huzurla gitti diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Aşiyan Mezarlığı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title