Haberler

Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanlığı'nın özel teftiş kararına Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden yüklendi: Takımına güvenme

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB'nin terör örgütleriyle bağlantısı olan 45 bin kişiyi işe aldığını söyledi. İçişleri Bakanlığı ise kısa süre sonra iddialarla ilgili İBB'ye özel teftiş başlattı. Bu gelişmeden sonra CHP lideri Kılıçdaroğlu, sert tepki göstererek, "İstanbul'da bir şeylere zemin mi oluşturuyorsun? 5 kişilik amigo takımına güvenme, bu milletin canını yakacak kadar cesareti olanın sonuçlarına katlanacak kadar da gücü olmalı. Sen seçimden kaçan birisin, fazla heyecanlanma!" dedi.

AK Parti İstanbul İl Danışma Kurulu toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İBB Başkanı İmamoğlu'nun terör örgütleriyle bağlantısı olan 45 bin kişiyi işe aldığını söyledi. Bu gelişmeden sonra İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işbaşı yaptırılan personelden; 455'inin PKK/KCK, 80'inin DHKP-C, 20'sinin MLKP, 2'sinin MKP, ayrıca bazılarının FETÖ ve diğer terör örgütleriyle iltisaklı olduğu iddiaları sonrası özel teftiş başlattı.

"FAZLA HEYECANLANMA"

Bakanlığın bu adımının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sert tepki geldi. Kılıçdaroğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Saray'daki Şahıs, bu aralar yine bir haller oldu sana. İstanbul'da bir şeylere zemin mi oluşturuyorsun? 5 kişilik amigo takımına güvenme, bu milletin canını yakacak kadar cesareti olanın sonuçlarına katlanacak kadar da gücü olmalı… Sen seçimden kaçan birisin, fazla heyecanlanma!" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanlığı'nın özel teftiş kararına Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden yüklendi: Takımına güvenme

İMAMOĞLU DA SERT ÇIKTI

İmamoğlu, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "'Hak yemem hakkımı da yedirmem' dedim. Bugün de diyorum ki; 'İstanbul'a hizmet eden 86 bin yol arkadaşımın yanındayım, ezdirmem.' Suçu olanla sonuna kadar birlikte mücadele edelim. Ama şu bilinsin ki; İBB ailesine saldıranlar karşısında beklenmedik bir birliktelik ve güç görecek." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanlığı'nın özel teftiş kararına Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden yüklendi: Takımına güvenme

Kaynak: Haberler.com / Politika

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kemal Kılıçdaroğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Levent DEĞİRMENCİ :

resmen komedıye bak 10 secım de sınıfta kalmıs bırı cumhurbaskanına soz soyluyor ulan ne dunya ya bu adama oy veren gercekten bır kıtle var

13
9
yanıtYanıtla
kadir aker:

bu adam iki hafta önce terör varsa tutukla diyordu şimdi neden incelenmesinden rahatsız varsa incelensin tutuklansın yoksa da bu kadar rahatsız olmasına gerek yok .

14
4
yanıtYanıtla
özen66:

tamamen emin olmuş durumdayım. sende Recep Tayyip Erdogana çalışıyorsun

2
8
yanıtYanıtla
Cemalettin Öcal:

Kanka bu kadar heyecanlanmayin.ekrem madem böyle birşey var icislerin ne işe yarıyor teftiş ederler olsa öyle birşey demişti.simdi icisleri teftiş başlattı siz heyecanlanmaya sağa sola saldırmaya başlamışsıniz.e hepimiz biliyoruz ekremin kimlerin oyuyla oraya geldiğini içinizde PKK olduğunu eminim siz herkesten iyi biliyorsunuz.yarin PKK üyeleri çıkınca da iftira falan diyeceksiniz hatta ispatlansa dahi çamura yatacaksiniz.temziseniz bu telasiniz neden .aman ekremcim üzülmesin O?

6
1
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Suçunuz yoksa korkunuz da olmasın. Valiye küfrederek kıvıranları da gördük. Neyinize güvenelim. Yol arkadaşların kim merak etmeye başladım. Kokusu çıkar yakında

4
0
yanıtYanıtla
by nokta:

İttifak oy oranına göre belediyede işe alım olayı olmuşsa şaşıralıcak bir durum degil.

4
0
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

İBB ailesine saldıran yok. Türk milletini (kendini zeki sanıp) sırtından vuran mahluklar var. Kimse yemez bunları. Oy için sizden herşey beklenir. Yazıklar olsun

3
0
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

devleti yönetenler birbirini twitterdan mı suçluyor :) milletin aklıyla oynamayın devletin polisi var askeri var savcısı var işletin sistemi bakalım kim altında kalcak :)

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title