Haberler

KILIÇDAROĞLU HALK EKMEK FABRİKASI İNŞAATINDA İNCELEME YAPTI, SORULARI YANITLADI 2 ek görüntü

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hadımköy'deki İSTON A.Ş. fabrikası ve Halk Ekmek fabrikası inşaatında incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hadımköy'deki İSTON A.Ş. fabrikası ve Halk Ekmek fabrikası inşaatında incelemelerde bulundu.

Kılıçdaroğlu'na CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan ve CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu eşlik etti. İlk olarak İSTON A.Ş yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, daha sonra fabrikayı gezdi. Yetkililer burada Kılıçdaroğlu'na bazı kent mobilyası üretimlerini gösterdiz Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, daha sonra tasarım ödüllü bankları inceleyerek banklarda bir süre oturdu. Öte yandan Kılıçdaroğlu, yeni tasarlanan Halk Ekmek büfelerini inceledi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da, yeni büfeler ile ilgili Kılıçdaroğlu'na bilgi verdi.

"NEREDEYSE 2 KATINDAN DAHA FAZLAYA FIRINLARDA SATILIYOR"

Gazetecilerin Halk Ekmek ile ilgili sorusu üzerine ilk olarak Ekrem İmamoğlu konuştu. İmamoğlu, "1 liraya ekmek satılıyor, Halk Ekmek tarafından. Doğrudur. Neredeyse 2 katından daha fazlaya fırınlarda satılıyor. Şunu da ifade edelim, fırınların da maliyetlerle uğraştığını, buğday, un, maya fiyatının ne kadar artış gösterdiğini de biliyoruz" dedi.

"HALKIN DA UCUZ EKMEĞE İHTİYACI VAR"

Kılıçdaroğlu ise, 'Belediye başkanımız ekip arkadaşları ile beraber İstanbullulara hizmet veriyor. Her İstanbullunun evine helal ekmek girmeli. Bunun mücadelesini veriyor. Hiçbir evde, çocuk yatağa aç girmesin diye defalarca ifade ettik. Dolayısıyla bu görevi yapacak, üstlenecek olan da o kentin belediye başkanı. Ekrem başkan da bu konuda elinden gelen tüm çabayı gösteriyor. Kendisinin de ifade ettiği gibi amaç fırıncılar ile bir rekabet içine girmek değil. Onlar da kazansın, onlar da esnaf ama halk da kazansın. Halkın da ucuz ekmeğe ihtiyacı var. Hayat çok pahalı. Özellikle yoksulluk envanteri de yapıyor belediye başkanlarımız. Yoksulların ağırlıklı bulunduğu yer İstanbul. 1 milyonun üzerinde yoksul hane var. O hanelere ekmek girmesi lazım. O hanelerin ucuz ekmek alması lazım. Görevini yapıyor, görevinde başarılı. Hepinizin huzurunda da sayın başkanımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, ziyaretlerin bitmesinin ardından Halk Ekmek İnşaatı yakınlarındaki bir tatlıcıya girdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Halk Ekmek Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title