Haberler

Kesilen ağaçtaki figür Trabzonlu vatandaşı şaşkına uğrattı: Daha önce böyle bir şey görmedim

Güncelleme:

Trabzon'un Sürmene ilçesinde yaşayan Şeref Akyasan, kestiği ağacın gövdesinde insan yüzüne benzeyen figür gördüğünü iddia etti. Akyasan, "İlk gördüğümde bir korku hissettim, evimde saklıyorum" dedi.

Sürmene ilçesi Yemişli Mahallesi'nde yaşayan Şeref Akyasan, kışlık odun için evinin bahçesindeki ağacı motorlu testereyle kesti. İddiasına göre Akyasan, ağacın gövdesinde insan yüzünü andıran figürle karşılaştı. Yine iddiasına göre zaman geçtikçe figür kaybolmaya başladı.

Kesilen ağaçtaki figür şaşırttı

"BÖYLE BİR ŞEY DAHA ÖNCE HİÇ GÖRMEDİM"

Figürü görünce çok şaşırdığını söyleyen Şeref Akyasan, "Kışlık odun yapmak için bahçemdeki ağacı kesiyordum. Tam baltayı vuracağım zaman üzerinde resim gördüm. Telefonumun kamerasıyla fotoğrafını çektim. Fotoğrafta baktığımda insana benzettim. Böyle bir şey daha önce hiç görmedim. Hayalet gibi bir şeye benzettim. İlk gördüğümde bir korku hissettim, evimde saklıyorum. Fotoğrafa baktığımda iki gözü de sol tarafa bakıyordu. Bir gözü epey büyük, diğer gözü küçük. Dişleri belli oluyordu. Her şeyiyle insana benziyordu. Zamanla özelliğini kaybetti. Şu an gözleri ve burnu belli oluyor. Çektiğim fotoğrafı sosyal medyada paylaştım. Çoğu kişi insana ve hayvana benzetti" dedi.

Kesilen ağaçtaki figür şaşırttı

"YAŞLI BİR İNSAN RESMİNE BENZETTİM"

Akyasan'ın komşusu Kasım Yıldız da, "Ağaçta böyle bir figürün olması çok tuhaf. Ağzı, gözü, kulakları, saçları ve dişleri ile birlikte bir insan görünümünde. Fotoğrafı ilk gördüğümde Allah tarafından olan bir şey olduğunu düşündüm. Yaşlı bir insan resmine benzettim" ifadelerini kullandı.

Akyasan, figürün çıktığı kütüğe gözü gibi bakıyor;

Kesilen ağaçtaki figür şaşırttı

Kesilen ağaçtaki figür şaşırttı

Kesilen ağaçtaki figür şaşırttı

Kesilen ağaçtaki figür şaşırttı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Yemişli Sürmene Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (39)

OFLU TÜRK:

BOŞ İŞLERİ BIRAKIN TESADÜF OLAY BU BATILDAN UZAK OLUN GERÇEK İSLAMI ÖĞRENİN. KÜTÜKLE UĞRAŞIP KÜTÜK KAFALI OLMAYIN.

49
7
yanıtYanıtla
barış:

Haklısın Oflu kardeş. Hurafecilikten kurtulamadık gitti. Bal peteğinde, domateste vs Arapçaya benzeyen bir yazı gördüler mi, ''Bak Allah yazıyor'' diye atlayıveriyorlar. Allah, Kuran''ı vahyetmiş işte. Daha niye sağa sola yazı yazsın?

yanıt0
yanıt0
ben:

bende soğanı doğradım içinden insan gözüne benzer figür çıktı

26
5
yanıtYanıtla
TİPİK YURDUM İNSANI:

ÜLKECE BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAYA BAYILIRIZ.

23
5
yanıtYanıtla
mert:

için geçmiş senin, sen uğraşma, , , Ülke ile ne alakası var bu haberin, İnanılmaz boş bir insansın, . . Ülkeyi ve insanlarımızı beğenmeyen defolsun gitsin dolu işlerle uğraşan memleketlere, zaten bu ülkelerde açmış kollarını sizi bekliyorlar zaten

yanıt1
yanıt14
Vatandaş:

Dedim kesin yine allah peygamber vs yazıypr ??

18
4
yanıtYanıtla
Hacı:

Yok! bu atayiz. . .

yanıt1
yanıt0
Hoca bey:

Arkadaşlar resme fazla derin bakmayın, musallat var bu ağaçta.

6
13
yanıtYanıtla
Ege:

Ciddimisin vay canısına büyük bir beladan kurtardın hoca git işine yallah milleti boş laflarla kandırma.

yanıt0
yanıt0
ali:

ağacın içine insan girmiş herhalde satılığa çıkarsında 70 bin tlye alan olur adamlar basım hatası olan parayı bile 50 bin tl ye satılıyo nasıl bir beynimiz varsa

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title