Haberler

Kerimcan Durmaz hem depremin acısını hem de koronavirüsü unutup parti yapınca tepki çekti

Güncelleme:

Türkiye, İzmir'deki depremin acısını yaşarken Kerimcan Durmaz'ın koronavirüs kurallarını hiçe sayarak parti vermesi sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Kerimcan Durmaz'ın İzmir'deki deprem felaketinin acısı ve koronavirüs endişesine rağmen Miami'de doğum günü kutlaması tepkilere neden oldu. Kutlamadan kareler sosyal medyada paylaşıldı.

DANSI ELEŞTİRİ KONUSU OLDU

Geçtiğimiz yıl ABD'ye yerleşen sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz, yeni yaşını Miami'de dostlarıyla birlikte kutladı. 26 yaşına giren Durmaz'ın partideki kıyafeti ve dansı sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

PARTİ DÜZENLEMESİ ELEŞTİRİLDİ

Türkiye, İzmir'den gelen ölüm haberlerine yas tutarken Kerimcan Durmaz'ın pandemiye rağmen Miami'de doğum günü partisi düzenlemesi tepki topladı.

Kerimcan Durmaz, hem depremin acısını hem de koronavirüsü unutup parti yapınca tepki çekti

Kerimcan Durmaz, hem depremin acısını hem de koronavirüsü unutup parti yapınca tepki çekti

Kerimcan Durmaz, hem depremin acısını hem de koronavirüsü unutup parti yapınca tepki çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kerimcan Durmaz Türkiye Miami İzmir Haberler

500

Yorumlar (62)

selami çelebi:

bununda acı bir gününde "tef"çalarlar. etme bulma dünyası. insan ne ekerse onu biçer..

257
0
yanıtYanıtla
milletimiz:

suç bunda değil bunu ve bunun gibilerini ünlü yapan milletimizde.

141
0
yanıtYanıtla
Şems:

Bu soytarıları haber olarak görmek istemiyoruz.

109
4
yanıtYanıtla
Hak1:

Bunu daha içeri atmadılar mı?Yine vukuat.

63
0
yanıtYanıtla
Seren canj:

KİMSENİN HAYATINI KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ DEDİKODUCU MİLLET SUSUN BİRAZ ARTIK O İNSAN SİZİN HAYATINIZA BURNUNU SOKUYOR MU HAYIRDIR İNŞALLAH HEY SEN ÖLSEN ODAMI ÖLSÜN HANİ O ÖLSE İYİ OLDU DERSİNİZ ARKASINDAN NEYSE DEDİKODUCU MİLLET HERKEZ ÖNCE KENDİ KAPISININ ÖNÜNDEKİ PİSLİĞİ TEMİZLESİN ÖNCE HADİ BAKALIM

4
42
yanıtYanıtla
DIZO:

Aha işte bu hanım gibileri bu ucubeyi orda burda takip edip, konserine gidip çığlık atıyor filan :) Ondan sonra bu faydasızda kendini bişey zannediyor :) İnsanlar hayatlarını bomboş şeylerle heba ediyor ya üzülüyorum , ama bişey demek yine de bana düşmez. . . Keşke şuna vakit ayıracağı yere bilime, tarihe ve felsefeye ilgi duysalar, o zaman medeniyet ve refah akıllarımızda yer edecektir.

yanıt5
yanıt4
Mrs.futbol:

Dedikoduyu bilmem ama sanki krala çanak tutan soytarı açıklaması yapmışsın lan ülkenin genetiği ile oynadınız insanlar ayanaya bakamıyor sizin bu özgürlük kavramını bilmeden biz özgürüz diyen zümre yüzünden şimdi senin evin yanıyor bende komşuyum imdaat imdat diye bağır komşun karşına geçsin çiftetelli oynasın hesabı yapsın like atan 18 gerizekalıya da hayret ettim arkadaşarın mı

yanıt0
yanıt1
)):

MEDENİYET VE REFAH AKILLARIMIZA YER EDECEKTİR. Ne demektir. Medeniyet ve refah ne içöin biraz araştır Dızo

yanıt0
yanıt4
ÇINAR:

Allahın belası parazitler. . . . şeyma bir bu iki. . . bitmiyorlar. . . .

31
3
yanıtYanıtla
Erkan:

ALLAH sizin gibi mahlukatları helak eder İNŞALLAH... Sizler çocuklarımıza örfümüze, adetimize kötü örneksiniz. LÜTFEN bu tür insanların video veya paylaşımlarını izlemeyin boykod yapalım.

23
6
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title