Haberler

Kepez'de Kurban Satış ve Kesim Yerleri Belirlendi

Kepez Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede kurban satış ve kesim yerlerini belirledi.

Kepez Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede kurban satış ve kesim yerlerini belirledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında ilçede kurbanlık satışı yapılabilecek yerler ile kesim noktaları tespit edildi.

Kepez'de geçen yıl olduğu gibi bu bayram öncesi de Çamlıca Mahallesi ve Varsak Menderes Mahallesi kurban satış yeri olarak belirlendi ve bu satış yerlerine canlı hayvan getirilmeye başlandı.

Kurban satış yerlerinde sağlıklı bir ortam için gerekli önlemler belediye tarafından alındı.

Satış merkezlerinde 20 duş yeri ile kadın ve erkek tuvaletleri, market, bıçakçı, büfe ve lokanta yer alıyor.

Su ihtiyacı 2 sondaj açıldı ve 350 tonluk su deposunun kurulduğu alanda, denetimlerin yapılabilmesi için de Zabıta Karakolu konuşlandırıldı.

Kepez Belediyesi, ilçede kurban kesim yeri olarak da Zafer, Yenidoğan, Teomanpaşa, Varsak Karşıyaka ve Varsak Ayanoğlu mahalleleri kapalı semt pazar alanlarını belirledi.

Bayram süresince zabıta ekipleri, kurban kesim yerlerinde de denetimler yapacak.

Kaynak: AA / Güncel

Kepez Belediyesi Kurban Bayramı Varsak Kepez Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title