Haberler

Gönül Yazar, kendisinden 32 yaş küçük sevgilisiyle evlendiği yönündeki haberleri yalanladı

Güncelleme:

Uzun bir süredir kendisinden 32 yaş küçük Rüzgar Mağden ile aşk yaşayan Gönül Yazar, sosyal medya hesabından gelin çiçeği ve arabasıyla fotoğraf paylaştı. Yazar'ın bu paylaşımları akıllara 'Sekizinci kez evlendi mi?' sorusunu getirdi. Konu hakkında açıklama yapan Yazar ise evlilik iddialarını yalanladı.

83 yaşındaki sinema oyuncusu Gönül Yazar, bir süredir kendisinden 32 yaş küçük olan yönetmen Rüzgar Mağden ile aşk yaşıyor. Bu yaşına kadar 7 kez evlilik yapan Yazar'ın dün Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar kafa karıştırdı.

GELİN ARABASI VE ÇİÇEĞİYLE POZ VERDİ

Gönül Yazar, dün Instagram hesabından gelin arabasının içinde elinde bir buket çiçekle çektirdiği fotoğrafını "Gelin ata binmiş ya nasip demiş ama bu gelin atta değil arabada" notuyla paylaştı. Daha sonra da gelin arabasının yanında fotoğraf paylaşan Gönül Yazar, "Büyükçekmece Belediyesinin davetine icabet ediyoruz. Ne mutlu bize" dedi.

Kendisinden 32 yaş küçük yönetmenle aşk yaşayan Gönül Yazar, gelin arabasıyla poz verdi

"ORTADA KISMET Mİ VAR?"

Yaptığı paylaşımlardan dolayı sekizinci kez evlendiği iddia edilen Gönül Yazar, Instagram hesabından açıklama yaparak "Beni almaya böyle geldiler. Ortada kısmet mi var? Evlilik mi nerede" dedi.

Kendisinden 32 yaş küçük yönetmenle aşk yaşayan Gönül Yazar, gelin arabasıyla poz verdi

YENİ YILA SEVGİLİSİYLE GİRMİŞTİ

2020 yılına sevgilisi Rüzgar Mağden ile giren Gönül Yazar, Instagram hesabından sevgilisiyle sarmaş dolaş bir pozunu paylaşarak "İyiliklerin olduğu yerde kötülükler barınamaz. Yeni yılın ilk saatleri" demişti.

Kendisinden 32 yaş küçük yönetmenle aşk yaşayan Gönül Yazar, gelin arabasıyla poz verdi

"BAĞIRMAYA VE AZARLAMAYA BAŞLADI"

Geçtiğimiz aylarda Posta'ya röportaj veren Gönül Yazar, sevgilisinden psikolojik şiddet gördüğünden bahsederek şunları söylemişti: "Son bir buçuk aydır yüksek sesle konuşmaya, bağırmaya, beni azarlamaya başladı. Ben teknoloji özürlüyüm, telefonu iyi kullanamıyorum. Aramalarımı yapıyorum. Whatsapp'a da giriyorum ama çok hakim değilim. Bir şey gösteriyor, yapamazsam sinirlenip bağırıyor. Benim kafam nelere basıyor, şu telefona da basmayıversin ya! Her şeyi bilen kadın telefonu bilmese ne yazar, yazsa yazsa Gönül Yazar! Psikolojik şiddete maruz kaldığımın farkındayım. Ama ne bileyim, bunca yıl sonra kafama göre birini buldum, aşkı buldum, kaybetmeyeyim diyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rüzgar Mağden Gönül Yazar Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (11)

ziyaa:

Bırak bu işleri de, artık ahirete hazırlık yap Gönül Hanım!. .

12
1
yanıtYanıtla
smz:

allah akıl fikir versin.

10
0
yanıtYanıtla
VAY BEEEE:

bi ölmedi gitti yaaa pislik gereksiz oksijen tüketen fazlalık

5
5
yanıtYanıtla
EYLÜL:

SÜPER HABER HAFTAYA İYİ BAŞLADIK. . . . . . . . . .

9
0
yanıtYanıtla
Tırnakçı Cemil Amcanız:

Yapıştır babannene

7
0
yanıtYanıtla
TLY:

te Allam yaa :) neden izledim ben bu haberi :)

4
3
yanıtYanıtla
Coganez:

Ninem benim, helal olsun sana

5
1
yanıtYanıtla
Nikah Şahidi:

Her Halde EVLENME REKORUNU , SEDA SAYAN'' dan ALDINIZ. .

4
0
yanıtYanıtla
xxx:

adam haklı. . . valla bende babanem akıllı telefonda bişeyi anlamayınca sinir yapıyom ister istemez:)

0
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Yaşlılık çok zor

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title