Haberler

    Kendi küçük, tarzımıza katkısı büyük

    Güncelleme:

    Birkaç senedir yaz sezonunun en popüler çanta modellerinden biri... Üstelik yalnızca minik bir cüzdan ve telefon sığacak kadar küçük. Kolun hemen altında duran ve bir moda rivayetine göre adını klasik Fransız ekmeklerinden alan baget çantalar, Bella Hadid ve Kendall Jenner gibi tarzıyla çok konuşulan dünyaca ünlü modellerin stillerinin de anahtar parçası...

    Moda dünyası geçmişten ilham almayı çok seviyor. Daha önce gördüğümüz trendler hayatımıza belli periyotlarla tekrar tekrar giriyor. Son yıllarda moda dünyasının en çok ilham aldığı 10 yıllık periyotsa 90'lı yıllar!

    Zira markaların etkilemek için uğraştığı Z Kuşağı bu yıllara ait stili çok seviyor. 90'ların sonlarına doğru Fendi'yle hayatımıza giren ve 'Sex and The City' dizisinin ana karakteri Carrie Bradshaw'la yıldızlaşan baget çantaların dönüşü de bu yüzden olsa gerek. Hem zaten aradan geçen onca yıla rağmen dizi ve Carrie'nin kültleşmiş stili hala popülerliğini koruyor.

    CÜZDAN ALIP ÇIKMIŞ HİSSİ VERİYOR

    Baget çantaların bu kadar sevilmesinin tek nedeni 90'lara duyulan sevgi değil elbet. Bu model hem günlük kullanım için uygunluğu hem hafif ve kolay taşınabilir tasarımı hem de her kombine anında kazandırdığı havayla kısa sürede birçok kadının gardırobuna girmeyi başardı. Üstelik Forbes'tan Sarah Boyd'un haberine göre evde kaldığımız sürelerin arttığı bu dönemlerde büyük çanta taşıma isteği azalırken cüzdan alıp çıkmış hissi veren baget çantalara olan talep gittikçe artmış.

    HER TARZA UYGUN BİR SEÇENEK VAR

    Rengi ve tasarımıyla klasik bir model arayanlar için... Elle Shoes, 205.33 lira

    Denim pantolon, beyaz bir tişört ve seçtiğimiz bu çantayla kombininiz hazır. H&M, 89.99 lira

    Kırmızının cazibesi baget çantalara da çok yakışıyor. Lutvelizade, 119.90 lira

    Uçuş uçuş beyaz bir elbise ve sandaletlerle tamamlayabilirsiniz. Mango, 199.99 lira

    Çiçek desenli bir model de tercih edebilirsiniz. hipicon.com, Calyx 280 lira

    Denim kumaşla tasarlanan bu model, zincir detaylarla hareketlendirilmiş. Mudo, 169.99 lira

    Baget çantalarda pastel tonlar çok popüler. Denim parçalarla çok yakışacak. Desa, 566 lira

    Yaz için beyaz renkte bir seçim çok kullanışlı olabilir. Beymen Club, 489 lira

    Zincir ve toka detaylı bu modelle tarzınıza farklı bir hava katabilirsiniz. Aldo, 799 lira

    KISA KISA

    KOZMETİK MARKASIYLA DÜNYAYA AÇILIYOR

    Bir dönem Mustafa Sandal'la yaptığı evlilikle tanıdığımız şarkıcı Emina Jahovic, kozmetik sektörüne adım attığı markası Yaemine Beauty'yle Balkanlar'da kısa sürede lider konuma gelip Türkiye'de de hızlı bir pazar payı kazandı. Altı ay içinde üç yeni ülkeye daha girmeye hazırlanıyor. Emina'yla kısa bir sohbet etme imkanı yakaladım. Markasını çıkarırken her yaş grubundan kadınlardan ilham almış. İçeriklerinin yüzde 90 vegan olduğunu ve hiçbir ürünün hayvanlar üzerinde test edilmediğini de söyledi. Ona müziği bırakıp tamamen iş hayatına yönelip yönelmeme konusundaki fikrini de sordum. "Müzisyenler hiçbir zaman emekli olmaz. Hayatımdaki dönemleri müzik aracılığıyla hayranlarımla paylaşmaya devam edeceğim" diye yanıtladı. Yaemina Beauty ürünleri Watsons ve Boyner Mağazaları'nda satılıyor.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Kendall Jenner Bella Hadid Moda Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title