Haberler

    Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın ilk bebekleri dünyaya geldi

    Güncelleme:

    Bugün hastaneden taburcu olan Sinem Kobal, çıkışta kendisini bekleyen basın mensuplarıyla sohbet etti. Kenan İmirzalıoğlu, bebeğini arabaya bırakırken basın mensuplarına açıklama yapan Kobal, "Bebeğimiz ve ben çok iyiyiz teşekkür ederiz" dedi. Suda doğum yapan güzel oyuncunun rahat halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

    "DOĞUMDA SİNEM'İN YANINDAYDIM"

    Kızını arabaya bıraktıktan sonra eşinin yanına gelen Kenan İmirzalıoğlu ise "Buraya kadar geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Allah bekleyen herkesin sağlıklı şekilde kucağına almasını nasip etsin. İsteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin. Çok güzel bir duygu. Doğuma da girdim, Sinem'in her anında yanındaydım" ifadelerini kullandı.

    Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın ilk bebekleri dünyaya geldi

    "DOĞUM SONRASI ÇİKOLATA DAĞITTIK"

    Kenan İmirzalıoğlu, doğum için hastanenin bir katını kapattırdığı ve gelen misafirler için 5 odayı da ayırttığı yönündeki iddialar için "Oda falan kapatmadık. Hastane tedbirlerine uyum sağladık. Pandemi nedeniyle zaten eşimiz dostumuz tebriğe gelemedi. Çalışanlara çikolata ikramında bulunduk hepsi bu" dedi.

    HAMİLELİK POZLARINI PAYLAŞMIŞTI

    Hamilelik sürecini gözlerden uzak bir şekilde evinde geçiren Sinem Kobal, bu süreçte sosyal medya hesabından karnının görünmediği pozlarını paylaşmayı tercih etti. Geçtiğimiz ay evinin bahçesinde hamilelik çekimi yaptıran güzel oyuncu, o pozlarını Instagram hesabından paylaşarak karnını göstermiş oldu.

    Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın ilk bebekleri dünyaya geldi

    Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın ilk bebekleri dünyaya geldi

    Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın ilk bebekleri dünyaya geldi

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Kenan İmirzalıoğlu Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500

    Yorumlar (32)

    İmanlı adam:

    Bebek çok tipsiz olacak.

    21
    22
    yanıtYanıtla
    Batu:

    Bize ne !!

    21
    3
    yanıtYanıtla
    NÖBETÇİ YORUMCU:

    Kadın kısmı dediğin çocuk fabrikası gibi olacak. 9 ayda bir üretim yapacak.

    5
    18
    yanıtYanıtla
    Sakaryalı deli hanım:

    8 Aylık olmazmı

    yanıt2
    yanıt0
    AFYONLU:

    LALİN NE LAN KÖPEK İSMİ GİBİ

    13
    10
    yanıtYanıtla
    Merve61:

    Ahahaha

    yanıt0
    yanıt3
    hahahahha:

    hahhahhaa ayyyyyyy alemsiniz ya =)

    yanıt0
    yanıt2
    Valente morkua:

    Sanane lan selena hanım öyle koymuş

    yanıt0
    yanıt0
    MELEK:

    BIZE NE YA DOĞUMUNDAN. MEMLEKETE NE KATIYOR. BI DE GICIK OLMAYA BAŞLADIM NE OYLE ELI KARNINDA POZLAR.

    16
    4
    yanıtYanıtla
    Süper:

    Gerçekten işi gücü bıraktık bunların çocuklarının adını merak ediyorduk bizde helal olsun

    11
    6
    yanıtYanıtla
    Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title