Haberler

Kenan Doğulu ile Mezuniyet Gecesi

Güncelleme:

Tarabya İngiliz Okulları, ünlü pop yıldızı Kenan Doğulu eşliğinde Grand Tarabya Hotel'de görkemli ve büyük bir mezuniyet organizasyonuyla kutladı.


Törenin açılış konuşması TBS Genel Müdürü Janet Williams-İpek tarafından gerçekleştirildi. Tüm mezunlarına dair gururunu ve mutluluğunu paylaşan Williams-İpek sözlerine şöyle devam etti; "Yakında hepiniz dünyanın en iyi üniversitelerinde eğitime başlayacaksınız, büyük başarılar elde edeceksiniz. Ve eğer bir gün NOBEL ödülü alırsanız, orada olmak istiyorum.

Daha sonra Tarabya İngiliz Okulları kurucusu Sn. Mehmet Gültekin kürsüye çıktı. Gecenin konuşmasını yapan Sn. Gültekin sözlerine şu şekilde başladı ve devam etti: "Geçen yıl ilk mezunlarını veren okulumuz, mezunlarının tamamına, dünyanın saygın üniversitelerinden kabul aldırmanın gururunu yaşamıştı. Bu yıl da, başta Oxford Üniversitesi olmak üzere, dünyanın en iyi üniversitelerine öğrenci göndererek, aynı gururu yaşamaya devam ediyoruz.

Her akademik dönemde en az iki sosyal sorumluluk projesine imza atan Tarabya İngiliz Okulları öğrencileri bu yıl da önemli projelere imza attılar. Bu projelerden birisi de Türkiye'de yeni kurulan ve görme engelli insanların hayatlarını kolaylaştırmaya adayan "Rehber Köpekler Derneği" ne destek olmak. Proje kapsamında öğrencilerin yıl içerisinde gerçekleştirdikleri kermeslerde topladıkları toplam 10,000 TL tutarındaki temsili çek öğrenci konseyi başkanı Isabel Oya Trout tarafından derneğin başkanı Nurdeniz Tuncer'e teslim edildi.

4 Haziran Cumartesi günü gerçekleşen mezuniyet organizasyonunda ile dünyanın seçkin üniversitelerine kabul alan mezunlara diplomalarını vermek üzere sahneye (British Chamber of Commerce Turkey) yönetim kurulu başkanı Sn. Chris Gaunt davet edildi. Seramoni esnasında söz alan Mr. Gaunt Türkiye'nin eğitimde yükselen değerinin kanıtı olarak gösterdiği mezunlarımızı tek tek kutladı. Türkiye'nin eğitimde yükselen en önemli değerlerinden biri olduğunu vurgulayan Gaunt, geleceğin emin ellerde olduğunu vurguladı.

Tüm konukların en son olarak merakla beklediği gecenin en eğlenceli anına geçildi. Türkiye'nin en önemli pop starlarından biri olan Kenan Doğulu kendisi için özel olarak hazırlanan sahneye çıktı. Tüm konukların inanılmaz keyif aldığı ve hiç oturmadığı bir konser veren Kenan Doğulu da sahneden yeniden tüm öğrencileri kutladı, başarılarının devamını diledi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Gültekin Janet Williams Kenan Doğulu Türkiye Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title