Haberler

Kemalpaşa'da Sünnet Şöleni

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'nin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği toplu sünnet şöleni, Dere Mesire Alanı Amfi Tiyatro'da gerçekleştirildi.

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'nin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği toplu sünnet şöleni, Dere Mesire Alanı Amfi Tiyatro'da gerçekleştirildi. Şölende 72 çocuk ve ailesi birbirinden eğlenceli etkinliklerle doyasıya eğlendi.

Kemalpaşa Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi yapılan şölende 72 çocuğun sünneti gerçekleştirildi. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen sünnet şöleninin, her yıl geleneksel olarak yapılacağını söyledi. Şölen, Sünneti daha önce gerçekleştirilen çocukların aileleri ile birlikte Kemalpaşa merkezinde konvoyla gezdirilmesi ile başladı. Buradan şölenin yapılacağı dere mesire alanına gelen çocukları Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ile Belediye Meclis Üyeleri karşıladı. Şölende konuşma yapan Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, "Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz sünnet şölenimizde 72 çocuğumuz erkekliğe ilk adımı attılar. Kemalpaşa Belediyesi olarak 2009 yılından bu yana düzenlediğimiz etkinliklerle bir çok ilke imza atan bir belediye haline geldi. Her şeyi halk için, halk adına yapmaya devam ediyoruz. Düzenlemiş olduğumuz sünnet şölenimizde bunlarda biri. Bu ve buna benzer etkinliklerimiz artarak devam edecek. Göstermiş olduğunuz ilgiye ve güvene teşekkür ediyorum. Ayrıca geçen yıl olduğu gibi bu yılda sünnet şölenimize destek veren, Sarıtaş Petrol Ltd.Şti. sahibi Hacı Mehmet Sarıtaş'a, Kemalpaşa Devlet Hastanesi yöneticisi ve Başhekimi Opr.Dr.Atıl Birol'a, Başhekim yardımcısı Uzm.Dr.Mahfuz Aydoğan'a, sünnet operasyonlarını gerçekleştiren Opr.Dr.Orçun Çelik'e, Opr.Dr.Baha Aslan'a, İdrai ve Mali Hizmetler Müdürü Mükremin Bayramoğlu'na, Müdür Yardımcıları Celal Demir ve Nilay Atak Bilen'e, Turgutlu Özel Ege Umut Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Serdar Seven'e, Üroloji Uzm. Gül Doğan Yıldırım'a, Kalite Yönetim Direktörü Şenay Yıldız'a, Halkla İlişkiler Temsilcisi Aygül Akyol'a, organizasyonda emeği geçen tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Sünnetlerini yapmış olduğumuz çocuklarımıza geçmiş olsun diyorum. İnşallah nikahlarını kıymakta bize nasip olur diyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.

Sünnet şölenine destek veren kuruluşlara Başkan Karakayalı tarafından birer plaket takdim edildi. Sünnet olan 72 çocuğa da Başkan Karakayalı tarafından birer kol saati hediye edildi. Daha sonra sünnet olan çocukları şölene katılan sanatçıların verdiği konserle doyasıya eğlendiler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıdvan Karakayalı Mehmet Sarıtaş Şölen İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title