Haberler

Kemal Sunal Ölümünün 18'inci Yılında Anıldı

Ali Sunal,"Bu özlem dinmeyecek" Haber - Kamera: Enver ALAS - Kaan ULU - Can EROK / İSTANBUL,DHATürk sinemasının eşsiz isimlerinden Kemal Sunal, ölümünün 18'inci yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

Ali Sunal,

"Bu özlem dinmeyecek"

Haber - Kamera: Enver ALAS - Kaan ULU - Can EROK / İSTANBUL,DHA

Türk sinemasının eşsiz isimlerinden Kemal Sunal, ölümünün 18'inci yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı. Törende konuşan Gül Sunal,  eşine her geçen yıl özleminin daha da arttığını belirterek, "Filmlerinin oynaması  ve küçük hayranlarının artarak çoğalması tek tesellimiz. İnanıyorum ki Kemal uzun süre yaşayacak ama bizim evimizde babamız yok" dedi. Oğlu Ali Sunal da "Sevenleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor ve babamı ölümsüzleştiriyorlar" diye konuştu.

Anma törenine sanatçının eşi Gül Sunal, kızı Ezo Sunal, oğlu Ali Sunal ve gelini Nazlı Kurbanzade'nin yanı sıra Vefa Lisesi'nden sınıf arkadaşları ile sevenleri katıldı. Mezarı başında Kuran-ı Kerim okunmasının ardından Kemal Sunal için dua edildi. Sevenleri de Kemal Sunal'ın mezarına çiçek bırakıp, dua etti. Törenin ardından aile üyeleri açıklama yaptı.

GÜL SUNAL: HER GEÇEN YIL ÖZLEM DAHA DA ARTIYOR

Gül Sunal, eşinin ölümünün üzerinden 18 yıl geçtiğini ancak her geçen yıl özlem daha da arttığını söyledi. Konuşması sırasında oldukça duygulanan ve konuşmakta zorlanan Sunal, "Filmlerinin oynaması ve küçük hayranlarının artarak çoğalması tek tesellimiz. İnanıyorum ki uzun süre Kemal yaşayacak ama bizim evimizde babamız yok. Bunun için de çok üzgünüm ve bu üzüntüm hiç bitmeyecek" diye konuştu.

ALİ SUNAL: HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMIYORLAR VE BABAMI ÖLÜMSÜZLEŞTİRİYORLAR

Oğlu Ali Sunal ise törene katılanlara teşekkür etti. Sunal, "Her 3 Temmuz'da ve 11 Kasım'da ne kadar büyük bir aile olduğumuzu görüyoruz. Biz, Türkiye'yi kalbinde yaşatan insanlar olarak kocaman bir aileyiz. Sevenleri, hiçbir zaman yalnız bırakmıyor ve babamı ölümsüzleştiriyorlar. Bu haberleri yapan basın mensupları olarak siz de onu ölümsüzleştiriyorsunuz. Sizlere de teşekkür ediyoruz.

18 yıl geçti ve babamı çok özledim. Sevenleri de çok özledi. Bu özlem dinmeyecek" dedi.

EYLÜL VE LEYLA'NIN KATLEDİLMESİ

Türkiye'yi yasa boğan Eylül ve Leyla'nın cinayetleriyle ilgili de konuşan Ali Sunal, babasının sevenlerine seslenerek, "Bu caniliği unutmayalım. Bunun çözümü olana kadar da takipçisi olalım. Artık Eylül ve Leyla gibi bütün kardeşlerimizin böyle olaylara kurban gitmesini istemiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Mekanları cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kemal Sunal'ın her ölüm yıldönümü anmasına katılan Vefa Lisesi'nden sınıf arkadaşları bu yıl da yalnız bırakmadı. Ayrıca sanatçının sınıf arkadaşları, öğrencilik yılları ve dostluk yıllarına ait resimleri basın mensuplarına göstererek öğrencilik yıllarına ait bazı anıları paylaştılar. Anma töreninin sonunda katılanlara helva dağıtıldı.

Görüntü Dökümü

---------------------

-Kemal Sunal'ın mezarı

-Mezarına bırakılan çiçekler

-Sunal ailesi

-Kur'an-ı Kerim okunması

-Dua edilmesi

-Mezar başındaki hayranları

-Ailenin dua etmesi

-Gül Sunal'ın konuşması

-Ezo ve Ali Sunal'ın açıklamaları

-Vefa Lisesinden arkadaşları

-Genel ve detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Sunal Ali Sunal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title