Haberler

Kemal Demirel'den Taksici Esnafına Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili Kemal Demirel, Ötv ve Kdv'nin Ticari Araç Alımlarında Bir Kereye Mahsus Kaldırılmasını Öngören Kanun Teklifini Terminal Hattında Çalışan Taksicilere Anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili Kemal Demirel, ÖTV ve KDV'nin ticari araç alımlarında bir kereye mahsus kaldırılmasını öngören kanun teklifini terminal hattında çalışan taksicilere anlattı.

Ticari araç alımlarında uygulanan ÖTV ve KDV'nin bir kereye mahsus olarak kaldırılmasına yönelik TBMM'ye kanun teklifi veren Demirel, terminal hattında çalışan taksici esnafını bilgilendirdi. Türkiye genelinde 100 bini aşkın taksi esnafının bulunduğunu söyleyen Demirel, "Gece gündüz sürekli çalışan ve can güvenliği bulunmayan taksi sahiplerinin, araçlarını değiştirirken ödediği ÖTV ve KDV'nin bir kereye mahsus kaldırılmasını öngören kanun teklifini TBMM'ye verdim. Taksiciler ve dolmuşçular, araçlarını yenilemek zorunda kaldıklarında, kendilerine yük olmadan bu imkanı bir kereye mahsus kullanabilmelidir" dedi.

Terminal hattında çalışan taksiciler de Demrel'e teklifinden dolayı teşekkür etti.

(OMR-MŞ) 14.04.2008 17:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title