Haberler

Kefaret 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV Kefaret 18. bölüm izle, son (18) bölüm full izle!

Güncelleme:

Kefaret 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu Kefaret dizisinin 18. bölümü ardından araştırılmaya başladı. FOX TV'de yayınlanan Kefaret 19. bölüm fragmanı izle! Kefaret son bölüm özeti! Kefaret yeni bölümde neler olacak? FOX TV Kefaret 18. bölüm izle, son (18) bölüm full izle!

Kefaret 19. bölüm izle! Kefaret 19. bölüm tamamı izle! FOX TV ekranların sevilen dizisi Kefaret 19. bölüm seyret! Kefaret 19. bölüm tek parça izle! Kefaret 19. bölüm tamamı izle! Kefaret 18 son bölüm izle. Kefaret son bölüm izle. Kefaret 18. bölüm tamamı izle.

KEFARET19. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kefaret dizisi FOX TV ekranlarında bu akşam 18. bölümüyle yayınlandı. Diziseverler heyecan dolu 18. bölümün ardından şimdi de Kefaret 19. bölüm için araştırmalarına başladılar. Kefaret 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu soruluyor. Kefaret 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Kefaret 19. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan sizlerle paylaşacağız.

KEFARET 16. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Sinan'ın Sude'nin koruyucu babası olması için Zeynep ile evlenmesi ve çiftliğe yerleşmesi gerekmektedir. Ahmet, Arzu ile tutkulu bir birlikteliği sürdürürken Meltem kocasının ihanetini belgelemesi için bir dedektif tutar. Sinan, Cansu'yu kaçırılmadan önceki hayatını hatırlayabilmesi için geçmişinde bir yolculuğa çıkarmaya karar verir. Ahmet, Arzu'nun daha fazla suça bulaşmasını engellemek için Sinan ile iş birliği yapar. Tuttuğu dedektifin işini iyi yapmadığını düşünen Meltem harekete geçer ve bütün planları alt üst eder.

KEFARET 18. BÖLÜM FULL İZLE

Kefaret dizisinin 18. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

KEFARET DİZİSİNİN KONUSU:

Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet( Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde herşeyini kaybetti. Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep'i terk etmedi. Sinan Zeynep'e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu. Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi. Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri aldılar.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fox Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title