Haberler

Keban Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Töreni

Fırat Üniversitesi'ne bağlı Keban Meslek Yüksekokulu, 19'uncu mezunlarını verdi.

Fırat Üniversitesi'ne bağlı Keban Meslek Yüksekokulu, 19'uncu mezunlarını verdi.

Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, okul bahçesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin farklı illerinden gelen öğrencilerle ilçe halkının kaynaştığını ve böylelikle ülkenin bir ve diri olduğunun gösterildiğini ifade etti.

Ülkeyi sevenlerin üretken olması gerektiğini vurgulayan Bingöl,

"Üniversitemiz, Keban için can damarı durumdadır. Bugün üniversitemiz Keban'a nüfusuyla katkı sağlamaktadır. İlçedeki okulumuzun kaliteli eğitim yapılması nedeniyle okulumuzun kontenjanları her yıl dolmaktadır. Öğrencilerimize emeği geçen öğretim görevlilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Keban Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hakan Kalender ise 9 programda eğitim-öğretime devam ettiklerini, kız ve erkek öğrenci yurtlarına sahip olmaları dolayısıyla okullarının tercih edildiğini söyledi.

Kalender, "Öğrenci sayımız bu yıl 483'dü. Öğrencilerimizin yaklaşık yüzde 50'sini Elazığ dışından, Türkiye'nin farklı illerinden gelen öğrenciler oluşturdu" dedi.

-Osmaniyeli iş adamından laboratuvar binası-

Konuşmaların ardından Osmaniyeli hayırsever iş adamı Halil Erkul tarafından yaptırılan hidromekanik laboratuvarı binasının açılışı gerçekleştirildi.

Hidroelektrik santralleriyle ilgili Keban'da eğitim verildiğini anlatan Erkul, "Bizim firma da baraj malzemesi üretmektedir. Biz bu bölümün öğrencilerinin daha kaliteli eğitim alabilmeleri için bu okulumuza hidromekanik laboratuvar yapma kararı aldık. Okulumuza hayırlı olsun" dedi.

Törende Elazığ Valisi Muammer Erol ve Rektör Bingöl tarafından Erkul'a fahri doktora unvanı verildi. Mezun olan öğrenciler diplomalarını aldıktan sonra keplerini havaya fırlattı.

Törende, çevre koruma teknolojileri bölümü öğrencisi Buket Erdem (20) ile bitkisel ve hayvansal üretim bölümü bağcılık programcılığında okuyan babası Vedat Erdem'in (48) aynı anda mezun olması dikkati çekti.

450 metrekare kullanım alanına sahip hidromekanik laboratuvar binasında, 2 derslik ile öğretim elemanları odaları bulunuyor.

Muhabir: Pir Hasan Doğan / Emrah Gökmen

Yayıncı: Ahmet Ekici - ELAZIĞ

Kaynak: AA / Yerel

Fırat Üniversitesi Feyzi Bingöl Türkiye Keban Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title