Haberler

Kayseri Park'tan Üç Kişiye Üç Yeni Kia Hediye

Güncelleme:

Kayseri Park'ın yoğun ilgi gören araç kampanyası sona erdi.

13 Nisan'da yapılacak çekilişle bir kişiye Kia Sportage, bir kişiye yeni Kia Cee'd ve bir kişiye de yeni Kia Rio hediye edilecek

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin, 8 Aralık Cumartesi günü başlayan ve 31 Mart Pazar akşamı sona eren araç kampanyası büyük ilgi gördü. 'Beklenen Kampanya' adını taşıyan kampanyaya Kayseri Park'ta bulunan mağazalardan aynı gün içerisinde 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapıp, daha sonra fişlerini Renk Kart'ına işleten herkes katıldı. İncar Otomotiv işbirliği ile organize edilen kampanya kapsamında şansı üç kişi Kia Sportage, Yeni Kia Cee'd ve Yeni Kia Rio'nun sahibi olacak. Talihliler 13 Nisan'da Noter ve Milli Piyango yetkilisi huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek. Bu amaçla 13 Nisan Cumartesi günü Kayseri Park'ta büyük bir eğlence organize edildi. Sunuculuğunu Yeliz Öney'in yapacağı programda ünlü sanatçı Gökçe, imza günü ile sevenleriyle bir araya gelecek.

Büyük ilgi gördü

Çekiliş heyecanının da yaşanacağı eğlenceye tüm Kayseri halkını davet eden Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, "Dört ay süren ve büyük ilgi gören araç kampanyamız 31 Mart itibariyle sona erdi. 13 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek çekilişle bir ziyaretçimiz beyaz Kia Sportage'ın, bir ziyaretçimiz gümüş renk Yeni Kia Rio 'nun, bir ziyaretçimiz de kırmızı Yeni Kia Cee'd 'in sahibi olacak. Ayrıca çekiliş günü ziyaretçilerimizi başka bir sürpriz daha bekliyor" şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kayseri Kia Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title