Haberler

Kaymakam Sezer, Çatom'da İncelemelerde Bulundu

Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Yeni Mahalle'de bulunan Çok Amaçlı Toplum Merkezini (ÇATOM) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Yeni Mahalle'de bulunan Çok Amaçlı Toplum Merkezini (ÇATOM) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Okuma-yazma, bilgisayar, dikiş-nakış ve örgü eğitimlerinin verildiği Çok Amaçlı Toplum Merkezi'nde eğitim gören kursiyerler ile bir süre sohbet eden Kaymakam Sezer, aynı zamanda kursiyerlere başarılar diledi.

Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, ÇATOM'daki incelemelerinin ardından Bağlar Mahallesi'nde Hilvan Kaymakamlığı tarafından açılan Bağlar Kadın Kültür Merkezini ziyaret ederek, kursiyerlerle sohbet etti.

Ziyaret sırasında kursiyerler, Kadın Kültür Merkezi'nde becerilerini geliştirdiklerini söyleyerek, "İlçemize böyle merkezler kazandırdıkları için Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Burada verilen kurslara gelerek hem boş vakitlerimizi değerlendirmiş oluyoruz, hem de yeni meslekler ediniyoruz. Edindiğimiz mesleklerle aile ekonomimize katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Sezer Hilvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title