Haberler

Kaymakam Perçi Yetim Öğrencinin Çay Davetini Kırmadı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçe Kaymakamı Kadir Perçi, yetim öğrencinin çay davetini kırmayarak, evine ziyarette bulundu.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçe Kaymakamı Kadir Perçi, yetim öğrencinin çay davetini kırmayarak, evine ziyarette bulundu.

Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, ilçede belirlenen öksüz ve yetim öğrencilere daha önce gönderdiği mektuplarda, "Anneniz veya babanız hayatta olsaydı onlardan istediğiniz şey ne olurdu" sorusunu yöneltmişti. Kaymakam Perçi'nin mektubuna yanıt veren ve babasını kaybeden, Ferit Aydın Mirkelam Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi Özlem Yıldırım, "Sizden evime baba sıcaklığı ile gelip, bir çayımı içmenizi isterdim. Babam hayatta olsaydı ödevlerimi yapabilmem için ondan bir bilgisayar isterdim" yanıtını verdi. Kaymakam Kadir Perçi ile eşi Fadime Perçi, öğrencinin bu talebini geri çevirmeyerek, öğrenciyi evinde Birecik Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yaşar Karaoğlu, Birecik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Gökmen Göklü ve Birecik Kaymakamlığı Proje Ofisi personelleri ile beraber ziyaret edip, birlikte çay içerek sohbet etti.

Öğrencinin hayali gerçek oldu

Öğrenciye kırtasiye malzemesi de hediye eden Kaymakam Perçi, öğrencinin hayali olan bilgisayar talebini yerine getirdi. Büyük sevinç yaşayan yetim öğrenci, Kaymakam Kadir Perçi'ye teşekkür etti.

Öğrencinin ailesinin de sorunlarını dinleyen Kaymakam Perçi, bir taleplerinin olması durumunda kaymakamlık olarak kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu belirtti. Öğrenci Özlem Yıldırım'ın annesi Hanım Yıldırım yaptığı açıklamada, "Kızımı sevindirip, bir baba şefkatiyle yaklaştığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin. Hepinizden Allah razı olsun" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kadir Perçi Şanlıurfa Birecik Aydın Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title