Haberler

Kaymakam Dönmez'den Başkan Yalçın'a koronavirüs teşekkürü

Güncelleme:

Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'a koronavirüs salgını döneminde pazarlardaki denetim ve güvenlik hizmetlerinden dolayı teşekkür yazısı gönderdi.

Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'a koronavirüs salgını döneminde pazarlardaki denetim ve güvenlik hizmetlerinden dolayı teşekkür yazısı gönderdi.

Başkan Yalçın, Talas Belediye Meclisi Ekim ayı ikinci oturumunun hemen öncesinde Kaymakam Dönmez'in gönderdiği teşekkür yazısını meclis üyeleriyle paylaştı.

"Biraz önce gelirken tebliğ edildiği için sizinle paylaşmak istedim." diyen Başkan Yalçın, gelen evrakı kendisi okuyarak şu bölümü paylaştı: "Koronavirüsün salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, hastalığın yayılma hızını kontrol altına tutma amacıyla Talas Kaymakamlığımızca birçok çalışma yapılmaktadır. Bu çalışmalardan biri de ilçemizdeki pazarların denetlenmesidir. Tarafımdan bizzat yapılan denetimlerde pazarlarımızda giriş çıkışlarda kontrolün sağlanarak pazara gelen vatandaşların ateşlerinin ölçülmesi, tezgahlar arasında olması gereken mesafenin sağlanması, zabıta memurlarınca maske, mesafe, temizlik ve gürültü kirliliği denetimlerinin yapılması konularında çok başarılı bir çalışmanın yürütülmekte olduğu memnuniyetle müşahede edilmektedir. İlçemizdeki pazarlar düzenli, temiz, planlı; maske, mesafe ve temizlik yönünden örnek nitelikte pazarlardır. Pazarlardaki bu güzel ve güvenli tabloyu oluşturan belediye başkanımızı, başkan yardımcımızı, müdürlerimize ve belediye çalışanlarımızı tebrik ediyor, bu hizmetten faydalanan bütün Talaslı vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez."

Başkan Yalçın sözlerini, "Ben de değerli meclis üyelerimizin huzurunda personelimize teşekkür ediyorum. Sağlıklar diliyorum." diyerek tamamladı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yalçın Yaşar Dönmez Koronavirüs Talas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title