Haberler

Kate Middleton, Prenses Diana'nın Tacını Taktı

Güncelleme:

Kate Middleton, Kraliçe Elizabeth'in düzenlediği resepsiyonda Prenses Diana'nın tacını ilk kez taktı. Middleton'ın gecede giydiği elbisesini daha önce de giydiği dikkat çekti.

İngiliz kraliyet ailesinin belki de en sevilen üyesi olan Cambridge Düşesi Kate Middleton bir kez daha "artı puan" topladı.

PRENSES DİANA'NIN TACINI İLK KEZ TAKTI

Middleton; dün gece Kraliçe Elizabeth'in düzenlediği geleneksel resepsiyona giderken giydiği kıyafeti, kayınvalidesi Prenses Diana'nın en sevdiği taçla tamamladı. Daha önce üç kez kraliyet ailesine ait taçlarla kamuoyu karşısına çıkan Düşes, Prenses Diana'nın tacını ise ilk kez taktı.

33 yaşındaki iki çocuk annesi Middleton, favori modacısı olan Alexander McQueen'in tasarımı olan dantelli mavi gece kıyafetini tercih etti. Saçlarını toplayan Düşes; kocası Prens William'ın annesi Prenses Diana'nın en sevdiği tacı da başına yerleştirdi.

ÖNEMLİ DAVETLERDE TAKILIYOR

Cambridge Lover's Knot adlı bu tacı Kraliçe Elizabeth, Prenses Diana'ya düğün hediyesi olarak vermişti. Elmas ve incilerle süslü bu taç, Prenses Diana tarafından önemli davetlerde defalarca takılmıştı.

MAVİ ELBİSEYİ DAHA ÖNCE DE GİYMİŞTİ

Düşes Kate Middleton'a biraz daha dikkatli bakanlar bir şeyi daha fark etti. Düşes; o mavi elbiseyi ilk kez giymiyordu. Kate Middleton, 2013'teki bir başka önemli resepsiyonda da aynı elbiseyi giyip bir başka taç takmıştı. Düşes, kıyafetini yine aynı küpelerle tamamlamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kraliçe Elizabeth Kate Middleton Diana Spencer Cambridge Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

üç günlük dünya için:

küpe ve taçtaki değerli taşlar acaba hangi sömürdükleri afrika ülkesindeki rezervlerden?

23
0
yanıtYanıtla
Biri:

Biz olsak o küpeyi bidaha takmayız.ay yine takmişlar demesinler diye.ha taç tabi maneviyat bakımdan tamam.

8
1
yanıtYanıtla
FİLİZ:

bizimkiler her gün başka çeşit giyer kuaförde 7 saat kalır yine çirkin :D

5
2
yanıtYanıtla
hahahahahah kendine çirkin demiş:

senin gibi mi. Sende bu ülkede yaşıyorsun ya.

yanıt2
yanıt2
Rotterdam:

Filiz belki cok guzelsin bilmiyorum ama bu kalp sendeyken cok cirkinsin. Sana 7/24 kuaforde islemez.

yanıt0
yanıt2
Ulvi:

Bu dünyanın Allah cc için bir sivrisineğin kanadından daha az değeri var istediğiniz kadar taç takın ayrıca masonlar tarafından öldürülen bir diananın tacını takması miğde bulandırıcı

4
1
yanıtYanıtla
celell:

filiz. sen. daha. güzel. üsdelik. mangen. gibisin

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title