Haberler

Kasımpaşa Kulübü, Tahkim Kurulu'na Gidecek

Güncelleme:

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Öksüz, Beşiktaş maçının tekrarına ilişkin kararı için 17 Kasım Cuma günü Tahkim Kurulu'na itiraz edeceklerini söyledi.

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Spor Toto Süper Lig'de oynadıkları Beşiktaş maçının tekrarına ilişkin kararı için 17 Kasım Cuma günü Tahkim Kurulu'na itiraz edeceklerini söyledi.

Hasan Hilmi Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'in 15. haftasında 2-1 kazandıkları ancak futbolcuları Donk'un yaptığı bir hareket nedeniyle tekrarına karar verilen Beşiktaş maçıyla ilgili çok titiz bir çalışma yürüttüklerini belirterek, "Beşiktaş maçıyla ilgili verilecek karar için detaylı incelememizi yapıp cuma günü Tahkim Kurulu'na başvuracağız. Yasal olarak haklılığımızı ortaya koyacağız" dedi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i de eleştiren Öksüz, "Demirören, yaptığı açıklamada doğru veya yanlış değil, teknik bir karar verdiklerini söyledi. Bunu anlamış değilim. Bu ifade nasıl kullanılır. Kurullar doğru, TFF yanlış karar mı aldı? Bunlar hoş şeyler değil. MHK bu karara doğru derken, TFF bu kararı iptal etti ve yanlış karar verdi. Bunu anlamak mümkün değil" ifadelerini kullandı.

"İyi niyetle, sabırla bekleyeceğiz"

Lacivert-beyazlı kulübün başkan vekili Öksüz, Tahkim Kurulu'ndan çıkacak kararı iyi niyetleriyle ve sabırla bekleyeceklerini dile getirdi.

Ellerindeki detaylı veriler doğrultusunda haklı olduklarını savunan Öksüz, "Gerçekten haklı olduğumuza inanıyoruz ama karar ne kadar haklı çıkar, buna güvenemiyoruz. Biz Kasımpaşa olarak efendiliğimizi asla bozmayacağız ve iyi niyetle, sabırla bekleyeceğiz. İnşallah, karar haklılığımızı ortaya koyar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Hasan Hilmi Öksüz Kasımpaşa Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title