Haberler

Boş bulduğu büfeye giren kadın, kasadan çaldığı parayı iç çamaşırına sakladı

Güncelleme:

Edirne'de bir kadın, erkek arkadaşı ile birlikte içerisinde sahibinin olmadığı büfeye girerek kasadan para çaldı. Kasadan çaldığı 50 lirayı iç çamaşırına saklayan kadının hırsızlık anları güvenlik kamerasına yakalandı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde , işletmecisinin bir süreliğine ayrıldığı büfeye giren G.T. adlı kadın, kasadaki 50 lirayı alıp, iç çamaşırına sakladı. Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Büyük Cami Mahallesi Eski Gelibolu Caddesi'nde meydana geldi. Biri kadın, 2 kişi, işletmecisinin kısa süreliğine ayrıldığı büfeye girdi. Erkek kapıyı gözetlerken, kadın ise kasada bulunan 50 TL parayı alarak iç çamaşırının içine sakladı. İki şüpheli daha sonra büfeden ayrıldı. Bir süre sonra iş yerine dönen işletme sahibi hırsızlığı fark edip, polise haber verdi.

KADIN ŞÜPHELİ ARANIYOR

İhbar üzerine gelen polis ekipleri, iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerden erkek olanın A.K., kadın olanın ise G.T. olduğunu belirledi. A.K., Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Zati Yörüker Caddesi'nde yakalayarak, gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.K., savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Diğer şüpheli G.T.'nin yakalanması için de çalışmanın sürdüğü bildirildi.

İşte hırsızlık anından kareler;

Kasadan aldığı parayı sütyenine sakladı

Kasadan aldığı parayı sütyenine sakladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Büyük Cami Mahallesi Keşan Haberler

500

Yorumlar (22)

METİN MİLLİ:

Bunlar aşşalık insanlar nasıl savunursunuz lanetlenmiş yaratıklar inanılı gibi değil Allah belalarını versin bugün bunu yapan yarın her türlü ummadıgın belayı yapar her tarafta. hergün ürüyorlar teker teker bulup sorgusuz yok edeceksin bu pisliklerin yaşama hakları asla olamaz

5
3
yanıtYanıtla
Muzaffer A.:

O kadını aramayın , onu o paraya muhtaç eden sisteme lanet olsun , büfe sahibi beni bulsun söz 50 TL değil 500 TL vereceğim , yeter ki kadını deşifre etmesin ve dava açmasın . . . Kadın kesin çocuğuna ya süt ya da bez parası için harcayacaktır . . .

4
4
yanıtYanıtla
yav he he:

nerden biliyorsun belkide uyuşturucu alıcak nerden biliyorsunda bir hırsızı savunuyrsun

yanıt2
yanıt1
Yorumcu:

Büfeci seni soruyor. Tel numaranı yaz

yanıt1
yanıt1
CANSEL TEKİN:

Kapıya colunun cocunun içecegi su parasını bırak onu bile çalar bu adi pislikler Allah belalarını versin

4
3
yanıtYanıtla
ZİYA KUŞ:

Bunlar yaratılmamış insanların boşaltıgı pisliklerden üremiş

0
6
yanıtYanıtla
Allah islah etsin:

Ben muhafazakar bir insanim ve Budist fakir bir ulkede yasiyorum. Evlerimizin kapilari dukkanlar hep acik. Boyle olaylar olmuyor. Cunku aile ve egitim onemli....

4
1
yanıtYanıtla
Yalannınıyeyim:

Oğlum hırsızlığın dinle alası yok. Onu bırakda hangi ülkeymis kapısı açık olan. Hani hergün tecavüzlerin olduğu öküziztanmı

yanıt1
yanıt3
cd:

budist fakir ülke de eğitim!!kapılar açık!!içeride bir şey bulunmamasından olsa gerek

yanıt0
yanıt2
kılkuyruk:

Yazık, çok ihtiyacı vadı ise inanın bana rastlasa verirdim

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title