Haberler

Kas Hastası Engelli Umay'ın Mezuniyet Sevinci

KAYSERİ'de merkez Kocasinan Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi kas hastası (serebral palsi) 18 yaşındaki Umay Ülkü Murat, mezuniyet sevinci yaşadı.

KAYSERİ'de merkez Kocasinan Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğrencisi kas hastası (serebral palsi) 18 yaşındaki Umay Ülkü Murat, mezuniyet sevinci yaşadı.

Geçen 4 yıl boyunca okula annesi Çiğdem Murat ile gidip gelen okulun 12-C Muhasebe Bölümü öğrencisi Umay Ülkü, arkadaşları ile birlikte kep ve cübbe giydi. Okulda düzenlenen mezuniyet töreninde diplomasını almaya çağrılan ilk öğrenci olan Umay Ülkü, sahneye annesi ile çıktı. Okul Müdürü Osman Tuncer ve öğretmenlerine plaket veren engelli öğrenci, "Hocam beni her zaman desteklediniz. Size çok teşekkür ederim hayatınız boyunca hep mutlu olun inşallah" dedi. Okul Müdürü  Tuncer ise, "23 yıllık eğitimcilik hayatımda Milli Eğitim Bakanı'ndan, kaymakamlardan, müdürlerden ve öğrencilerden ödül aldım. Ancak en anlamlı ödülüm, Umay Ülkü'nün verdiği bu plaket oldu. Öğrencimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Diplomasını aldıktan sonra arkadaşlarıyla birlikte kep fırlatan Umay Ülkü, mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek, "Herkese çok çok teşekkür ederim" dedi. Anne Çiğdem Murat ise kızının mezun olmasının kendilerini çok sevindirdiğini kaydederek, "Dört yıldır okula kızımla birlikte gidip geldik. Artık, adeta birlikte  mezun olduk. Çok mutluyum ve gururluyum" diye konuştu. Arkadaşları da Umay Ülkü'yü kutladı.

FOTOGRAFLI - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kocasinan Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title