Haberler

Kartepe "O Ses Türkiye'de"

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, göreve gelirken dile getirdiği Kartepe'de kadın olmak ayrıcalık olacak sözünden hareketle kurduğu Kadınlar Kulübü tarafından birçok örnek proje hayata geçirildi. Kadınlara yönelik üretilen projelerin büyük ilgi görmesi Başkan Üzülmez'i memnun ederken, 10 binin üzerinde kadına ulaşılması ile sosyal ve kültürel belediyeciliğin en güzel örneği olarak gösteriliyor.

O SES TÜRKİYE'DE KARTEPE RÜZGARI

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü, üyelerini "O Ses Türkiye" Yarışmasına götürdü. Kartepeli kadınların talepleri sonrasında yapılan çalışmalar ile Kadınlar Kulübü üyeleri İstanbul'da düzenlenen "O Ses Türkiye" yarışmasına götürüldü. Kartepeli kadınlar burada güzel bir gün geçirmelerinin yanı sıra sevdikleri sanatçılarla bir araya geldiler.

HEP DESTEK

Kadınlar Kulübü tarafından üye kayıtları devam ederken, sağlıklı nesillerin yetişmesi hedefiyle hayata geçirilen Kartepe Belediyesi Kadın Spor Merkezleri Kartepeli kadınlardan büyük ilgi görüyor. Kadınlara yönelik olarak devam eden kültür gezilerinden binlerce kadın faydalandı. Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyelerine cilt sağlığı hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

ÜZÜLMEZ'DE KATILDI

31 Ekim Uluslararası Karadenizliler Günü münasebetiyle Ataşehir Kadın Spor Merkezi üyeleri tarafından düzenlenen etkinliğe Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'de katıldı. Kadınlar tarafından hazırlanan Karadeniz yemekleri de özellikle mıhlama büyük ilgi gördü. Kartepeli kadınların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Üzülmez, kadınlarımıza yönelik üretilen projelerin ilgi görmesi bizleri sevindirmektedir" şeklinde konuştu.

KADINLARIN YOL ARKADAŞIM 2 KEYFİ

Kartepe Belediyesi Kadılar Kulübü üyelerini başrollerini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın üstlendiği komedi türündeki Yol Arkadaşım 2 filmine götürdü. Yol Arkadaşım filminin devamı niteliğinde ki filmin ilk filmin senaryosunu üstlenen İbrahim Büyükak bir kez daha senarist koltuğuna oturdu. Kartepeli kadınlar sinema etkinliğin de çok güzel bir gün yaşadılar.

ÖRNEK OLMANIN GURUNU YAŞIYORUZ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "Kartepeli kadınlara verdiğimiz hizmetler ülkemizde örnek gösterilen projeler arasında yer almaktadır. Üretilen projelerin başarısı gösterilen ilginin yanı sıra devamlılığının sağlanması ile görülmektedir. Projelerimizin ödüller almasının yanı sıra hemşehrilerimizin ilgisi ve talepleri ile haklı gururumuz durumuna gelmiştir. Kartepe'de kadın olmanın farkını her yerde gösterdik. Örnek olmanın hazzını yaşıyoruz. Eğitim, yardım, kültür ve spor faaliyetlerimiz dışında sosyalleşme konusunda da ciddi ve planlı çalışmalar gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Üzülmez O Ses Türkiye Kartepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title