Haberler

Kartal Belediye Başkanı Öz'den 'Adalet Yürüyüşü'ne Destek

Kartal Belediye Başkanı Öz'den 'Adalet yürüyüşü'ne destekBOLU - CHP Kemal Kılıçdaroğlu, MİT tırlarının durdurulması davası kapsamında CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki göstermek amacıyla başlattığı 'Adalet yürüyüşü'nün 12. Gününde Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.

Kartal Belediye Başkanı Öz'den 'Adalet yürüyüşü'ne destek

BOLU - CHP Kemal Kılıçdaroğlu, MİT tırlarının durdurulması davası kapsamında CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki göstermek amacıyla başlattığı 'Adalet yürüyüşü'nün 12. Gününde Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'de yürüyüşe katılarak destek verdi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun kamu vicdanının rahatsız olduğu bir dönemde adalet yürüyüşünü başlattığını belirterek, kendisinin de bu yürüyüşe destek verdiğini söyleyerek, "Ben 3 gündür bu yürüyüşe eşlik ediyorum. Kartal'a kadar bu yürüyüşün içerisinde olacağım. Bizim yaştakiler için Deniz Gezmiş'lerin Samsun'dan Ankara'ya doğru tam bağımsız Türkiye ve Atatürk yürüyüşü vardı. Gençliğimizin en önemli yürüyüşüydü. Daha sonra Şemsi Denizer'in madencilerle birlikte Zonguldak'tan başlattığı Ankara'ya yürüyüşü vardı. Şimdi bu üçüncü büyük yürüyüş. Buda Cumhuriyet, demokrasi ve adalet için. Şundan, bundan diyecek halimiz yok ama çeşitli örnekler verilebilir. Kendi belediyelerinde kendi düşüncesine hitap eden topluma ne yapılıyorsa bizde aynısını istiyoruz. Değişik bir şey istemiyoruz. Biz belediyeler olarak bundan şikayetçiyiz. AK Partili Belediye Başkanları yurt dışına elini kolunu sallayarak gidiyorlar ama bizler bilimsel toplantılara dahi katılamıyoruz. Bir ambargomuz var. O zamanda işte kamu vicdanı rahatsız oluyor. Biz uygulamaların eşit olmasını, ülkenin eşit yurttaşı olduğumuzu ve aynı davranışların bize de gösterilmesini istiyoruz. Her kesimin adalet anlayışında, hak mahrumiyetinde çeşitli nedenler var. Tek olay diğerine ne uyguluyorsan bana da aynısını uygula. Bunun için kararlılıkla yürüyoruz. Çokta güzel oluyor. Her kes son derece bilinçli bir şekilde, provokasyonlara gelmeden, hak, hukuk ve adalet diyerek belli bir intizam içerisinde örgütlü bir şekilde çok güzel yürüyüş oluyor. Katılan ve bu sorumluluğu taşıyan tüm yurttaşlara bende teşekkür etmek istiyorum. Sağolsunlar. Ayaklarına sağlık" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Halil Öz Kartal Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title