Haberler

Karşıyaka'da Yaprak Dökümü

SPORTİF direktörlük görevine son olarak Trabzonspor'da çalışan Süleyman Hurma'yı getirip yeni yapılanmaya gitmenin hayalini kuran Spor Toto 2'nci Lig takımı Karşıyaka'da mali sıkıntı nedeniyle idari kadrodan kopuşlar da devam ediyor.

SPORTİF direktörlük görevine son olarak Trabzonspor'da çalışan Süleyman Hurma'yı getirip yeni yapılanmaya gitmenin hayalini kuran Spor Toto 2'nci Lig takımı Karşıyaka'da mali sıkıntı nedeniyle idari kadrodan kopuşlar da devam ediyor.

Yeşil kırmızılılarda aylardır maaşlarını alamayan personelden Tesis Müdürü Rüştü Özbayram'ın geçen ay istifa etmesinden sonra takımda yaklaşık 10 yıldır malzemeci olarak çalışan Hasan Alaş ve Mehmet Demir de ayrıldı. Personel maaşlarını ödemekte yıllardır sıkıntı çeken Karşıyaka'da taraftarlar, geçen mayıs ayında kulübün en büyük destekçisi Yaşar Holding'e maaşları üstlenme çağrısı yapmıştı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Hurma Trabzonspor Karşıyaka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title