Haberler

Karşıyaka'da Feridun Düzağaç ile Gençlik Şöleni

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenecek Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali kapsamında ünlü sanatçı Feridun Düzağaç da bir konser verecek.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenecek Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali kapsamında ünlü sanatçı Feridun Düzağaç da bir konser verecek.

Karşıyaka Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen "Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali", 18-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Kentte şölen havası estirecek festivalin açılışı, 18 Mayıs Perşembe saat 18.00'de Bostanlı Pazaryerinde yapılacak. Kalplerin Ritmi Çocuk Korosu konseri ile Latin dansları, bale, cimnastik ve zumba gösterileri sergilenecek. Karşıyaka Belediyesinin Latife Hanım Mahallesinde inşa ettiği 'Karşıyaka Efsaneleri Futbol Tesisinde de aynı gün 20.30'da gösteri maçı oynanacak.

19 Mayıs'ta da iki ayrı noktada toplam 19 etkinliğe imza atılacak. Bostanlı Pazaryeri'ndeki festival programı saat 09.00'da interaktif spor şovları ile başlayacak 14.00 itibariyle sağlık seminerleri ile devam edecek. Akşam saatleri ise capoeira, dans gösterileri ve Liselerarası Müzik Yarışmasında dereceye giren grupların konseriyle renklenecek. Diğer festival noktası olan Bostanlı Rekreasyon Alanı da gün boyu spor etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Saat 10.00'da Rekreasyon Alanı'ndan Sasalı'ya bisiklet turu gerçekleştirilecek.

Feridun Düzağaç da konser verecek

20 ve 21 Mayıs'ta da yine her iki noktada, çim voleybolundan halk oyunları gösterisine kadar pek çok etkinlikle şölen havası esmeye devam edecek. Dopdolu festival, Türkiye'nin en sevilen seslerinden Feridun Düzağaç'ın 21 Mayıs Pazar akşamı saat 20.30'da, Bostanlı Rekreasyon Alanında vereceği konserle son bulacak. Festival programına ilişkin ise www.karsiyaka.bel.tr adresinden de detaylı bilgi alınabileceği bildirildi.

Tüm İzmirlileri etkinliklere davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Karşıyakamızda her bayramı büyük bir heyecan ve coşkuyla kutluyor, Ulu Önderimiz Atatürk'ün emanetlerine sonuna kadar sahip çıkıyoruz. Bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda bu duruşumuzu bir kez daha sergileyerek muhteşem bir festival gerçekleştireceğiz. Herkesi bu coşkuya ortak olmaya bekliyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Feridun Düzağaç Karşıyaka 19 Mayıs İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title