Haberler

    Karşınızda Mio MiVue™ Drive 65 LM

    IF Design Ödülüne sahip Mio MiVue™ Drive 65 LM araç kamerası, tam donanımlı yol arkadaşınız ile hiçbir yanlış yola sapmadan hedefinize çok kolay ulaşmanızı sağlar. Pratik ve kullanımı kolay navigasyon ile birlikte ömür boyu harita güncelleme özelliği sayesinde, artık yeni haritalar ve yol değişikliklerini kafaya takmanıza gerek kalmayacak.

    IF Design Ödülüne sahip Mio MiVue

    Drive 65 LM araç kamerası, tam donanımlı yol arkadaşınız ile hiçbir yanlış yola sapmadan hedefinize çok kolay ulaşmanızı sağlar. Pratik ve kullanımı kolay navigasyon ile birlikte ömür boyu harita güncelleme özelliği sayesinde, artık yeni haritalar ve yol değişikliklerini kafaya takmanıza gerek kalmayacak.

    Yolculuğunuzun her dakikası MiVue

    Drive 65 LM tarafından Extreme HD kalitesinde kaydederek, kaydettiği her detay sayesinde yolda ne olduğuyla ilgili elinizde her zaman kanıt olacak.

    MiVue

    Drive 65 LM araç kamerası, üstün netlik için 800×480 piksel çözünürlüklü ekstra büyük 6.2 inç ekrana ve fotoğraf moduna sahiptir. 30 fps'de 1296P Extreme HD Kayıt, Sony sensör kullanır.GPS özelliği ile hız ve yükseklik dahil olmak üzere, sürüş bilgisi, boylam, enlem ve istikamet kaydedilir. Ahisesiz kullanım dahili Bluetooth® özelliği ile sürücülerin yoldayken bağlantıda kalmalarını sağlayarak, eller serbest özelliği ile telefon görüşmelerinizi yapabilir ve Facebook üzerinden canlı yayın yapabilirsiniz.

    Yenilikçi ve Gelişmiş sürücü desteği MiVue

    Drive 65 LM hedefinize ulaşmanıza yardımcı olmak için entegre Gelişmiş Sürücü Destek Sistemleri (ADAS) ile birlikte gelir. Şeritten Ayrılma Uyarı Sistemi (LDWS) ve İleri Çarpışma Uyarı Sistemi (FCWS), cihaza mükemmel bir güvenlik değeri katarak, yoldayken uyanık kalmanıza yardımcı olur.

    Ön Çarpışma Uyarı Sistemi, Şerit Değiştirme Uyarı Sistemi, Dur ve Kalk ve bunun gibi bir çok özelliğe sahip Gelişmiş Sürücü Destek Sistemleri yüklüdür. Uyarılar ve alarmlar da gitmek istediğiniz yere güvenle ulaşmanızı sağlamak için sürüş boyunca size bilgilendirir. GPS özelliği ile hız ve yükseklik dahil olmak üzere, sürüş bilgisi, boylam, enlem ve istikamet kayderek bilgilere çok kolay şekilde ulaşabilirsiniz.

    Dahili 3-Eksenli G-sensörü ani hareketleri tespit eder. Ani bir hareket tespit edildiğinde, kamera görüntüsü otomatik olarak kaydedilir ve üzerine herhangi bir kayıt yapılmaması için kilitlenir. Bu kayıt sırasında dosyanın bütünlüğünü korur ve böylece olası bir kaza sonrasında dosyanızın nerede olduğunu her zaman bilirsiniz. İster yolculuk hatıralarınız olsun, ister sigortaya vermeniz gereken kayıtlar, videolarınızı anında kopyalayabilir ve taşıyabilirsiniz; MiVue

    Drive 65 LMSerisi ile araç kameranızın görüntülerine hızlı ve kolaylıkla erişebilirsiniz. WIFI güncellemeleri ise, MiVue

    Drive 65 LM araç kameralarınızın her zaman güncel kalmasını sağlar.

    Kaynak: Yüksek Teknoloji / Yüksek Teknoloji

    Yüksek Teknoloji Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title