Haberler

Kars mezrada oyuncak ve kışlık mont-bot dağıttı

Güncelleme:

Mezrada oyuncak ve kışlık mont-bot dağıttıKars'ta geçtiğimiz yıllarda sosyal medya üzerinden başlattığı 'Bir Oyuncak da Sen Ver' kampanyasıyla 10 bin çocuğa el uzatan Taner Güneş, Kağızman'a 23 kilometre mesafedeki Kuruyayla köyü Çiftlik mezrasına yardım götürdü.

Mezrada oyuncak ve kışlık mont-bot dağıttı

Kars'ta geçtiğimiz yıllarda sosyal medya üzerinden başlattığı 'Bir Oyuncak da Sen Ver' kampanyasıyla 10 bin çocuğa el uzatan Taner Güneş, Kağızman'a 23 kilometre mesafedeki Kuruyayla köyü Çiftlik mezrasına yardım götürdü. Yanında getirdiği malzemeleri okula taşıdıktan sonra çocuklarla birlikte yaş pasta kesen Güneş, daha sonra oyuncak, bot, mont ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Karslı Taner Güneş, 1.5 yıl önce sosyal medya üzerinden başlattığı 'Bir Oyuncak da Sen Ver' kampanyasıyla çocuklara el uzatmaya devam ediyor. Kars'ın 382 köyünden 170'ine giderek oyuncak dağıtan Güneş, son olarak Kağızman ilçesine 23 kilometre uzaklıktaki Kuruyayla Köyü Çiftlik Mezrası'ndaki çocukları sevindirdi. Sabah erken saatlerde aracına yüklediği hediyeleriyle yola çıkan Güneş, mezraya ulaştıktan sonra okula gitti. Öğrencilerle buluşan Güneş, hediye paketlerini açmadan önce birlikte yaş pasta kesti. Çocuklara pasta ikram eden Güneş, daha sonra yap-boz, hikaye kitabı, kırtasiye malzemeleri, balon uçak, zeka küpü ve bot-monttan oluşan hediyelerini dağıttı. Kars'ta 1,5 yıl önce başlattıkları kampanyayla çocukları sevindirdiklerini söyleyen Güneş, "Takipçilerim ve gönüllülerin gönderdiği ayakkabıları, montları, oyuncakları, kırtasiyeleri köy köy dolaşıp çocuklarımıza dağıtıyoruz. Bugün de Kars'ın Kağızman İlçesinin Kuruyayla Köyünün Çiftlik mezrasına geldik. Karlı dağları aştık da geldik. Çocukların mutluluklarına ortak olduk. Çocuklarımız güldükçe bizler daha çok mutlu oluyoruz, bizler daha çok hırslanıyoruz ve azimleniyoruz. Çocuk gülerse gerçekten dünya güler. Oyuncaksız çocuk kalmasın diyerek başladık yollara çünkü dünyayı aslında iyilik kurtaracak" dedi. Öğrencilere nasihatlerde de bulunan Güneş, "Bakın çocuklar güzel bir zaman geçirdik. Sizlere çeşitli hediyeler getirdik. Bizler bunların karşısında sizlerden bir şeyler istiyoruz. Birincisi asla yabancı insanlara yaklaşmayın. Aileniz yokken ailenizden izinsiz komşunuza ve akrabanıza bile gidemezsiniz. İzin alacaksınız. Nasıl ki okulda öğretmeninden izin alarak lavaboya gidiyorsan evde de annenden babandan izin alacaksın. Biz bunların karşılığında sizlerden bol bol kitap okumanızı, derslerinizi yapmanızı ve kariyer sahibi olup mesleğinizi elinize almanızı istiyoruz. Bunlar size birer armağan ama aynı zamanda bir borç. Borcunuzu nasıl ödeyeceksiniz? İnşallah sizlerde memur olacaksınız, mesleğinizi elinize alacaksınız sizlerde başka kardeşlerinize armağan ederek borcunuzu ödeyeceksiniz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kağızman Çiftlik Kars Haberler

Bakmadan Geçme

BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer? RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title