Haberler

Kardemir Aş. Yönetim Kurulu Başkanı Öz'den Rektör Polat'a İade-i Ziyaret

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’a iade-i ziyarette bulundu.

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'a iade-i ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Öz'e, Kardemir Yönetim Kurulu üyeleri Kamil Güleç, Mehmet Erdoğan ve Şamil Ayrım da eşlik etti.

Sıcak ve esprili bir ortamda yapılan ziyarette Rektör Prof. Dr. Refik Polat, konuklarına Karabük Üniversitesi hakkında bilgiler verdi. Karabük Üniversitesinin 53 bin öğrencisi olduğunu vurgulayan Rektör Polat, bunun 4 bine yakınının uluslararası öğrencilerden oluştuğunu aktardı.

KARDEMİR AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz de, Rektör Prof. Dr. Refik Polat'ı ve Üniversite yöneticilerini ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Makam ziyaretinin sonrasında heyet Karabük Üniversitesi Kamil Güleç Kütüphanesini ziyaret etti. Burada Kütüphaneyi yapan hayırsever iş adamı Kamil Güleç için hazırlanan odada hatıra fotoğrafı çekildi. Ayrıca Kütüphane hakkında Daire Başkanı Özcan Büyükgenç'ten bilgiler alan heyet, daha sonra Karabük Üniversitesi Demir Çelik Enstitüsüne geçti. Demir Çelik Enstitüsünde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Kardemir Heyetine, Kardemir ve diğer firmalar için yapılan deneyler örnekler üzerinden anlatıldı.

Demir Çelik Enstitüsünde açıklamalarda bulunan KARDEMİR AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz, Karabük Üniversitesi Rektörü'nü ve yönetim kadrosunu ziyaret etmelerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, kendilerini ağırladıklarından dolayı teşekkür etti. Ayrıca Kampüs içinde yer alan Kamil Güleç Kütüphanesini ve Demir Çelik Enstitüsünü ziyaret etme imkanı bulduklarını söyleyen Öz, " Kamil Güleç Kütüphanesi gerçekten Avrupa standartlarında bir kütüphane. Bu kütüphanenin yapımından dolayı ben Kamil Güleç'e çok teşekkür ediyorum. Kendisi Karabük Üniversitesine çok hayırlı bir yapı kazandırmış." ifadelerini kullandı.

Ömer Faruk Öz: " Demir Çelik Enstitüsü bizim için çok önemli"

Yaptığı ziyaretler sonrasında Demir Çelik Ensitüsünün Kardemir'e sağladığı faydalardan da bahseden Öz şunları söyledi:

"Demir Çelik Enstitüsü çok önemli. KARDEMİR Türkiye'nin ilk fabrikalarından birisi. Ürettiğimiz ürünlerin, çağın teknolojisinin kullanılarak bilim laboratuvarlarından geçmesi noktasında bir ihtiyaç vardı. Bu Enstitünün Kardemir bünyesinde değilde Karabük Üniversitesi bünyesinde yapılması çok isabetli bir karar olmuş. Ürettiğimiz ürünlerin bütün dünya tarafından kabul edilebilir sertifakasyonlara sahip olması lazım. İşte bu sertifikasyonların oluşmasında Demir Çelik Enstitüsü önemli bir görev ediniyor. Ben burada da emeği geçenlere de teşekkür ediyorum. Burada eğitim gören kardeşlerimize de başarılar diliyorum."

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ise, Kardemir ile Üniversite arasındaki iş birliği dünyaya örnek teşkil edecek şekilde devam edeceğini söyledi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kamil Güleç Demir Çelik Faruk Öz Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title