Haberler

Karaman İl Özel İdaresine Alınan 38 Araç Dualarla Hizmete Başladı

Karaman İl Özel İdaresine alınan 38 araç dualarla hizmete başladı

KARAMAN - Karaman İl Özel İdaresine alınan, greyder, kamyon ve tankerden oluşan 38 yeni araç dualarla hizmete başladı.

Araçların hizmete başlamasıyla ilgili olarak İl Özel İdaresi'nin bahçesinde düzenlenen törene, Karaman Valisi Süleyman Tapsız, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü ile daire müdürleri ve İl Özel İdare çalışanları katıldı.

Yapılan duanın ardından bir konuşma yapan AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, "Karaman İl Özel İdaremizin hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan bu araçların toplam değeri 15 milyon liradır. İnşallah bununla birlikte bir asfalt plent tesisi de hizmete alınmış olacak. Şuanda özel idare üç ekiple tüm alet edevatıyla asfalt çalışmalarına, yol genişlemesine başlayacak. Seçim süreci diyoruz. Sıkıntılı günler geçirdik. 15 Temmuz'dan itibaren kredi derecelendirme kuruluşlarıyla sıkıntı oluşturmaya çalıştılar. Dövizle dolarla sıkıntı oluşturmaya çalıştılar. Şuanda seçim arifesinde olmamıza rağmen 15 milyon liranın üzerindeki bir yatırım Karaman'da hizmete dönüşecek. Devletimiz güçlü, siz millet olarak üzerinize düşeni yaptıktan sonra bizi kimse dize getiremeyecek. Yükselişimizi engelleyemeyecek. Birlik beraberlik içerisinde burada hizmet erleri olarak hepimiz inşallah Karaman'ın ve ülkenin ilerlemesinde bir çivi çakmaya, bir beton atmaya da hep beraber ortak olmuş olacağız. Burada emeği geçenlere de tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

Karaman Valisi Süleyman Tapsız da yaptığı konuşmada, "İlimizde İl Özel İdare yatırımlarına baktığımız zaman son 15 yılda ilimize 156 milyon değerinde bir yatırım yapılmış. 2004 yılından itibaren de KÖYDES'te yapılan yatırımlara baktığımızda ilimize verilen destek 78,6 milyon Türk lirası. Geçtiğimiz yıl KÖYDES ödeneği 5 milyon, bu yıl 9,2 milyon ödeneğimiz var. Önümüzdeki aylarda da yine aynı miktarda bir artı bir ödenek daha ilimize tahsil edilecek. Biz bunları köylerimizin alt yapısına yönelik, özellikle asfalt, içme suyu ve kanalizasyona yönelik yatırımlarını planlayacağız. Köylerimizin alt yapısında da hiçbir eksik ve sorun kalmayacak. Bugün 2016 yılının son aylarıyla 2017 yılının ilk aylarında almış olduğumuz 38 araç var ve bunların değeri 15 milyon lira. Bu iş makineleriyle makine parkımızı tamamen yeniliyoruz. Buda köylerimize daha fazla hizmet verilmesi demektir" diye konuştu.

Kesilen kurdelenin ardından Vali Süleyman Tapsız ile Milletvekili Recep Şeker, kamyon direksiyonuna oturarak araçları test etti.

(MD-AH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Tapsız Recep Şeker AK Parti Karaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title