Haberler

Karadenizli Sanatçı Resul Dindar, Annesini Son Yolculuğuna Uğurladı

Güncelleme:

Artvin'de geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren şarkıcı Resul Dindar'ın annesi Meliha Dindar, son yolculuğuna uğurlandı.

Artvin'de geçtiğimiz Pazartesi günü eşi Osman Dindar (60) ile geçirdiği motosiklet kazası sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren sanatçı Resul Dindar'ın annesi Meliha Dindar son yolculuğunu uğurlandı.

CENAZEYE BİNLERCE VATANDAŞ KATILDI

Meliha Dindar için Hopa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, aynı kazada hafif yaralanan eşi Osman, oğulları Resul, Burak, Öner ve Barış Dindar ile yakınlarının yanı sıra Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Hopa Ticaret Odası Başkanı Osman Akyürek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

RESUL DİNDAR TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Törende, şarkıcı Resul Dindar ve yakınları taziyeleri kabul etti. Kazada hafif yaralanan ve Hopa Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edilen Osman Dindar'ın eşinin tabutu başında güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

AİLE MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

Meliha Dindar'ın cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile mezarlığına defnedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Osman Dindar Artvin Arhavi Hopa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

İzmir’li Ahu:

şarkıcılara rahmet okunmaz,çünkü onlar toplumun ahlakını hiçe sayan kişlige sahiptirler.

2
16
yanıtYanıtla
ankara:

gerizekalı

yanıt0
yanıt1
yaw hehe:

vay be bu salak yorumu iki kişi de beğenmiş toplumda ne manyaklar var yahu. resul dindar kindir nedir bilir misin. bu kadar yobazla aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum.

yanıt0
yanıt1
Oflee:

Kişi bu dünyadangoc ettiyse rahmet okunur...ayrim yapılmaz!!!! Allah rahmet eylesin resul abi

5
1
yanıtYanıtla
vatandas:

basiniz sagolsun mekani cennet olsun.

4
1
yanıtYanıtla
İlerici Aydın:

en kısa zamanda müzük ve çalgı aletleri toplanmalı, müzükcüler ve artisler tutuklanıp kırbaçlanmalı,hapse tıkılmalı orada omlara adabı muaşeret kaideleri ögretilmelidir.

2
3
yanıtYanıtla
nurcuk:

ne içtin

yanıt2
yanıt1
yaw hehe:

yahu bu kafaya sahip olmak için ne yapıyonuz. kafasına kurşun isabet setse , kurşun yarım saat beyin arar . öyle bir gerizekalı. . . .

yanıt1
yanıt1
konyali:

ALLAH RAHMET EYLESIN

4
0
yanıtYanıtla
BİRDOST:

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title