Haberler

Karabükspor'da Hedef Beşiktaş

Güncelleme:

Kardemir Karabükspor yönetim kurulu üyesi Murat Malkoç, "Teknik heyet, bu defa da Beşiktaş'ı yenmenin yollarını arıyor" dedi.

Kardemir Karabükspor yönetim kurulu üyesi Murat Malkoç, daha önce Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'u yendiklerini hatırlattı, "Teknik heyet, bu defa da Beşiktaş'ı yenmenin yollarını arıyor" dedi.

"BEŞİKTAŞ MÜCADELECİ TAKIM"

Murat Malkoç, Beşiktaş'ın kaliteli, genç ve çok mücadeleci oyunculardan kurulu bir takım olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetlerimiz, bizi hiçbir zaman Beşiktaş da aynı nitelikte oynayacaktır, diye yanıltmasın. Çünkü biz 3 takımı da en kötü zamanlarında yakaladık. Böyle bir avantajımız oldu. Teknik heyet, bunun analizini yapmıştır. İnşallah doğru çözümü bulurlar ve Beşiktaş'ı yenip veya en kötü beraberlik alıp oradan dönersek içeride oynayacağımız Bursaspor maçı için çok iyi moral olur."

Murat Malkoç büyük maçlarda futbolcuların kendi motivasyonlarını oluşturduklarını ifade ederek, "Her anlamda futbolcuların daha rahat motive olacağı bir maç, diye düşünüyorum. Futbolda her türlü sonuç var ama inşallah sonuç bizim lehimize olur ve iyi bir sonuç alarak mutlu bir şekilde Karabük'e döneriz" diye konuştu.

Oyuncularına herhangi bir transfer teklifi gelmediğini de açıklayan Malkoç, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Biz ilk 8 takımın içersinde yer almak istiyoruz. Öncelikle ligdeki durumumuz önemli, sonra ekonomi. Çok yüksek rakamlar olmadığı sürece hiçbir oyuncumuzu satmayı düşünmüyoruz. İyi oyuncunu kaybettiğin zaman ilk 8 içersinde olamazsın. Bu lig iyi oyuncuyla oynanıyor"

TESİSLERİNDE ÇALIŞTILAR

Karabükspor, cuma akşamı deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını tesislerinde sürdürdü. Teknik Direktör Mesut Bakkal şans vermediği oyuncularını A-2 takımla maç yaptırarak son durumlarını gözden geçirdi. Daha sonra as takım futbolcularına yarım sahada çift kale maç, orta ve şut çalışması yaptırdı. Çalışmalara sakatlıkları süren Uğur Uçar katılmazken, Kağan ve Gökhan düz koşu yaptı. Karabük Muhtarlar Derneği üyeleri de futbsolcular ve teknik heyete antrenmandan sonra baklava ikram ettiler.

FOTOĞRAF - Karabük

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Murat Malkoç Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title