Haberler

Karabalık'tan Yoğun Tempo

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçeyi karış karış gezerek ilçe halkıyla buluşmaya devam ediyor.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçeyi karış karış gezerek ilçe halkıyla buluşmaya devam ediyor. Gün boyu yoğun tempoda gerçekleştirdiği ziyaretlerinde 7'den 77'ye herkesime ulaşan başkan, ev toplantıları yanında üniversite gençliğiyle de biraraya geldiği buluşmalarında da destek görmekte.

Gün içinde katıldığı cenazelerde yakınlarını kaybedenlerin acısına ortak olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediye hizmetlerinde gelinen noktayı yerinde görürken Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları çerçevesinde yaşlı, hasta ziyaretlerinde bulunmakta.

Köseköy'den Uzunbey Mahallesi'ne İbrikdere'den Konak Mahallesine ilçenin dört bir köşesinde ilçe halkı ile buluşan Başkan Şükrü Karabalık'a önceki günkü temaslarında Ak Parti İl Yöneticisi Serap Karakaş, Ak Parti SKM ve İlçe yöneticileri ile meclis üyeleri de eşlik etti. Eşme'de MHP İl Başkanı Aydın Ünlü'nün ağabeyi Hasan Ünlü'yü hasta yatağında ziyaret eden Başkan Karabalık, Uzunbey Mahallesi'nde 30 yıl sonra il kez bir başkan gören 96 yaşındaki Ayşe Hanım Topal'ın da hayır duasını aldı. İbrikdere Mahallesi'nde Adile Özsoy'a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştiren Başkan Karabalık Konak Mahallesi'nde Ahmet Alakuş'un evinde mahalle sakinleri ile ev toplantısında sohbette bulundu.

Yoğun geçen günlük programında Köseköy'de üniversite gençleriyle de ile bir araya gelen Başkan Karabalık'ın gördüğü destek en büyük moral kaynağı oldu. Ziyaretlerinde herkesimden ilgi ve destek gören Başkan Karabalık, "Halkımızın beklenti ve isteklerine karşılık veren ne tür çalışma varsa onu gerçekleştirmek için gayret ettik. Hizmetler sağlandıkça sizlerin mutluluğu bizlerin mutluluğu oldu. Bizler sizlerden memnunuz. Biz sevgimiz sizlere vermekteyiz. Biz halkımızı seviyoruz. Halkımızın mutluluğu ve refahı için çalışmaktayız. Sizlerden aldığımız destekle çalışmalarımız sürecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Ak Parti Köseköy Kartepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title