Haberler

Karabağlarlı Kadınlar Coşkun Sabah'la Coştu

Karabağlar Belediyesi ile İzmir Kadınlar Birliği Derneği, Karabağlarlı kadınları Türk Sanat Müziği ve fantezi müziğin sevilen ismi Coşkun Sabah'la buluşturdu.

İzmir Kadınlar Birliği'nin birinci kuruluş yıldönümü etkinliğinde, dernek üyesi çok sayıda kadının katıldığı konserde Ünlü Sanatçı Coşkun Sabah, sevenleriyle bir araya geldi.

Unutulmaz şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Sabah, kadınlardan bol bol alkış aldı. Etkinliğe katılan Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm de Sabah'ı ilgiyle izledi. Konser için Coşkun Sabah'a teşekkür eden Kürüm, üzerinde Atatürk resminin bulunduğu Karabağlar Belediyesi'nin bir plaketini verirken, adına dikilen ağacı temsilen bir sertifika da hediye etti.

Kadınların bu eğlenceli gününde onlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kürüm, "Kadınlarımız hayatın her alanında oldukça başarılı çalışmalar yapıyor. Ben Karabağlarlı kadınlarımıza siyasette de güveniyorum. Önümüzdeki seçimlerde kadınlarımızla birlikte aktif bir şekilde çalışacağız" dedi.

İzmir Kadınlar Birliği Derneği Başkanı Aydan Nacar, etkinliğe katkılarından dolayı Başkan Kürüm'e teşekkür ederek, "Başkanımız derneğimiz kurulduğundan bu yana bizim çalışmalarımızı destekliyor. Birinci kuruluş yıldönümümüzde de bizi yalnız bırakmadı. Bu muhteşem konserin gerçekleşmesini sağlayarak güzel bir gün geçirmemizi sağladı" diye konuştu.

Etkinlikte dernek üyesi kadınların el emeği göz nuruyla hazırladığı işlemeli Türk Bayrağı satışa sunuldu Başkan Kürüm, kadınların el emeğiyle işlediği bayrağı alarak derneğe katkıda bulundu. Etkinlik kadınlar matinesi ve Eğlenceler Efendisi Yiğit Ongur'un gösterileriyle son buldu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Coşkun Sabah Sıtkı Kürüm Karabağlar İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title