Haberler

Kar ulaşımı da vurdu: Şehirlerarası otobüs seferleri iptal edildi- Kar altında kalan Esenler Otogarı havadan görüntülendi

Güncelleme:

Kar ulaşımı da vurdu: Şehirlerarası otobüs seferleri iptal edildi Kar altında kalan Esenler Otogarı havadan görüntülendiİSTANBUL İstanbul'da etkili kar yağışı ulaşımı da etkilerken, Esenler, Harem ve tüm cep otogarlarından şehirler arası otobüs seferleri durduruldu.

Kar ulaşımı da vurdu: Şehirlerarası otobüs seferleri iptal edildi

Kar altında kalan Esenler Otogarı havadan görüntülendi

İSTANBUL İstanbul'da etkili kar yağışı ulaşımı da etkilerken, Esenler, Harem ve tüm cep otogarlarından şehirler arası otobüs seferleri durduruldu. Esenler Otogarı'nda gelen vatandaşlar seferlerin iptal edildiğini öğrenince evlerine geri döndü. Kar altında kalan Esenler Otogarı havadan görüntülendi.

İstanbul'da etkili olan kar yağışı ulaşımına da etkiledi. Esenler Otogarı da kar altında kaldı. Mega kentte yoğun kar yağışı nedeniyle bir sonraki duyuruya kadar Esenler, Harem ve tüm cep otogarlarından şehirler arası otobüs seferleri durduruldu. Sabah saatlerinde otogara gelen vatandaşlar, seferlerin iptal edildiğini öğrenince evlerine geri dönmek zorunda kaldı. Öte yandan kar altında kalan Esenler Otogarı havadan görüntülendi.

"Seferler iptal oldu, otogarda kimse yok"

Otobüs sürücüsü Hursit Dostgüzel "Yoğun kar yağışı nedeniyle bütün seferler iptal oldu. Trafik çıkış verdi. Arabamız da doluydu. dolu olduğu halde yolcular otogara ulaşamadı. Seferler iptal oldu. Otogarda kimse yok. Yarına ertelendi yarın ne olacağı belli değil. Bakalım ne olacak. Çok güzel bir kar yağışı oldu. kaç yıldır bu kadar kar görmemiştik. Memleketin barajları dolar. İptal edilen biletlerimizi yarın saat 10'a aldılar. Bekleyip göreceğiz" dedi.

Kararın doğru olduğunu söyleyen Arif Erarslan, "Yapılacak bir şey yok. Eve döneceğiz" diye konuştu. Seferlerin iptal edilmesiyle yarına kadar bekleyeceğini söyleyen başka bir vatandaş ise, "Ben Lüleburgaz'a çalışmaya gideceğim. Konya Ereğli'den geliyorum. Otobüs sordum kaldık dediler. Biz de kaldık. Yarına kadar biz de bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İstanbul Esenler Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title