Haberler

Kaplan Dövmeli Gasp Sanığına 10 Yıl Hapis

Güncelleme:

Adana'da bir öğretmenin cep telefonu ile 130 TL parasını bıçak tehdidiyle gasp ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Adana'da bir öğretmenin cep telefonu ile 130 TL parasını bıçak tehdidiyle gasp ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

17 Eylül 2011'de meydana gelen olayda, Seyhan Nehri kıyısındaki Merkez Park'ta yürüyüş yapan edebiyat öğretmeni Hüseyin Yurdakul'un (29) yolunu kesen Murat Taş (32), bıçak çekip cep telefonu ve 130 TL parasını alarak kaçtı. Gasp olayının ardından polise başvuran Hüseyin Yurdakul, şüphelinin eşkalini verip kolsuz tişört giydiğini ve sol kolunda 'kaplan' dövmesi olduğunu söyledi.

Gasp Bürosu ekipleri, dövmecilerden, Adana'da 50 kişiye 'kaplan' dövmesi yapıldığı bilgisini alınca bu kişileri bulup tek tek emniyet müdürlüğüne çağırarak Yurdakul'a teşhis yaptırdı. Yurdakul, içlerinden Murat Taş'ın gasp yapan kişi olduğunu söyledi. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından tutuklanan Murat Taş hakkında 'silahla yağma' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Taş, suçlamayı kabul etmedi. Uyuşturucu madde bağımlısı olduğunu ve herhangi bir işte çalışmadığını belirten Taş, "Sürekli olay yerine yakın yerlere takılırım. Uyuşturuculardan ne bulursam, onu kullanırım. Müştekinin beni neden teşhis ettiğini bilmiyorum. Ben kendisini tanımam. Bıçak çekerek parasını almadım" dedi.

Duruşma salonunda da sanığı teşhis eden Yurdakul ise "Zararımı gidermedi, ama küçük çocuğu olduğunu öğrendim. Şikayetimden vazgeçiyorum" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, sanık Taş'ı "nitelikli yağma" suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırdı, duruşmalardaki iyi halinden dolayı bu ceza 10 yıla indirdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Yurdakul Seyhan Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Prison Break 6. Sezon tanıtımı fake mi? Prison Break 6. Sezonu yayınlanacak mı? Filizlenmiş patates yenir mi? Filizlenmiş patates zararlı mı, yersek ne olur? Filizlenmiş patates zehirler mi? İncirlik Hava Üssü nerede, ne zaman açıldı? İncirlik Hava Üssü kaç yılında kuruldu? İncirlik Hava Üssü kime ait? İncirlik Hava Üssü neden değiştirildi? İncirlik Hava Üssü değiştirilme sebebi ne? İncirlik Üssü neden Ana Jet Üs Komutanlığı oldu? İncirlik Hava Üssü'nün önemi nedir? İncirlik Üssü'nün yeni adı ne? Müge Anlı Duygu Nebioğlu kimdir? Müge Anlı son bölümde ne oldu? 18 Nisan'da programda neler yaşandı? #FAHİŞYEMEĞEBOYKOT || Fahiş yemeğe boykot olayı ne? Boykot ne zaman yapılacak? İncirlik Üssü ismi değişti mi, yeni ismi nedir? İncirlik Üssü'nün adı neden değişti? ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM! | Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Temmuz zammı olacak mı? Metin Akpınar hasta mı? Metin Akpınar'ın sağlık durumu nasıl? Enflasyon tek haneye ne zaman düşecek? Bakan Şimşek tarih verdi! CUMARTESİ- PAZAR KAFELERE GİTMEYİN! Sosyal medyada başlatılan boykot ne? Kafeler neden boykot edilecek? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title