Haberler

Kamuda Yönetici Yetkinliklerinin Artırılması Bölgesel Eğitim Programı

Kamuda Yönetici Yetkinliklerinin Artırılması Bölgesel Eğitim Programı- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez: - "Güçlü devlet, insanlarının bugününü de geleceğini de güvence altına alan devlettir.

Kamuda Yönetici Yetkinliklerinin Artırılması Bölgesel Eğitim Programı- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez: - "Güçlü devlet, insanlarının bugününü de geleceğini de güvence altına alan devlettir. Çalışanını kollayan, çalışmayanı gözeten bir devlet, gerçek sosyal devlettir"TEKİRDAĞ (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, "Güçlü devlet, insanlarının bugününü de geleceğini de güvence altına alan devlettir. Çalışanını kollayan, çalışmayanı gözeten bir devlet, gerçek sosyal devlettir" dedi. Tekirdağ'da, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Devlet Personel Başkanlığı tarafından, kamu çalışanlarının hizmet kalitesinin artırılması amacıyla, "Kamuda Yönetici Yetkinliklerinin Arttırılması Bölgesel Eğitim Programı"nın 16'ncısı gerçekleştirildi. Etyemez, kentteki bir otelde düzenlenen programın açılışında, kamu yönetiminin zamanın akışı içinde değişmesi, gelişmesi, kendini yenilemesinin zorunlu olduğunu, aksi halde değişim ve gelişimle ortaya çıkan belirsizliklerin ortadan kaldırılabilmesi ve istikrarın tesis etmesinin mümkün olamayacağını söyledi.Kamu yönetiminde en önemli unsurun insan olduğunu belirten Etyemez, "İnsan gibi subjektif bir varlığın temel alındığı bir yapıda objektif kuralları işletmek gerçekten zordur. Personelin işe alınmasında, değerlendirilmesinde, görev yerinin değiştirilmesinde, uygun yerde ve hizmetine ihtiyaç duyulan alanlarda istihdam edilmesinde objektif bir sistem kurmak ve uygulanmasını sürdürmek güç işlerdir" diye konuştu. .

Kaynak: AA / Güncel

Devlet Personel Başkanlığı Halil Etyemez Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title