Haberler

Kakava Şenlikleri Kapsamında At Yarışları Düzenlendi

Romanlar, Kakava - Hıdırellez Şenlikleri kapsamında düzenlenen at yarışlarında hünerlerini sergiledi.

Romanlar, Kakava - Hıdırellez Şenlikleri kapsamında düzenlenen at yarışlarında hünerlerini sergiledi.

Edirne Kapalı Cezaevi önündeki boş arazide oluşturulan yarış alanına gelen Romanlar, yarış öncesinde davul - zurna eşliğinde eğlendi.

Yarışlarda 9 at, yaklaşık 2 kilometrelik parkurda bitiş çizgisine gelebilmek için yarıştı.

Yalçın Derebeyi'nin sahibi olduğu On Numara adlı at birinci, jokeyliğini Güven Serbestoğlu'nun yaptığı Suriyeli isimli at ikinci, Murat Baltadan'ın Tilbe adını verdiği at ise üçüncü oldu.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Derebeyi'ne tam altın, Serbestoğlu'na yarım altın, Baltadan'a ise çeyrek altın armağan etti.

Gürkan, yaptığı konuşmada, Kakava - Hıdırellez Şenlikleri kapsamında at yarışlarının bu yıl sekizincisini düzenlediklerini söyledi.

Bir yanlışı düzeltmek istediğini ifade eden Gürkan, "Medyada da çıkıyor zaman zaman. Bu atlar yük atı değil. Bunlar daha önce yarışlarda koşmuş, çeşitli nedenlerle çıkarılmış yarışlardan ve vatandaşlarımız almış farklı amaçlarla kullanıyor. Hepsi daha önce yarışlarda koşmuş yarış atlarıdır." diye konuştu.

Kakava - Hıdrellez Şenlikleri akşam Kakava ateşinin yakılmasıyla devam edecek.

Kaynak: AA / Güncel

Edirne Kapalı Cezaevi Hıdırellez Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title