Haberler

Kahramanmaraşlı kebapçı, çalışacak eleman bulamayınca çareyi yazdığı ilanda içini dökmekte buldu

Güncelleme:

Kahramanmaraş- Kayseri karayolu üzerinde kebapçılık yapan Hüseyin Yetişken, genellikle akşam saatlerinde müşterilerini kabul ediyor. Yoğun ve tempolu iş ortamında yardımcı elemana ihtiyaç duyan Yetişken, bulduğu çıraklar yanında sürekli çalışmayınca iş yerinin önüne ilginç bir ilan astı. İlanda, "Eğitim hayatını sürdürmeyen, çalışma aşkıyla yanan ve eli bıçak tutabilen, salata doğrayıp servis yapan cevval koç yiğitlere ihtiyaç vardır" yazıyor.

"İŞSİZLİK VAR DENİYOR ÇALIŞACAK KİMSEYİ BULAMIYORUZ"

Kebapçı ustası Hüseyin Yetişken, "Biz burada insanlara hizmet etmeye çalışıyoruz. Menümüzde kıyma, kuşbaşı ve ciğer gibi ürünler var. Bizim çalıştığımız iş yoğun ve gecenin geç saatlerine kadar sürüyor. Bu nedenle bizimle çalışmak isteyen gençlere de ilginç bir yazı ile duyuruda bulunmak istedik. İşsizlik var deniliyor ama çalışacak kimseyi bulamıyoruz" dedi.

Müşteri Mustafa Yıldırım ise, "Burası salaş olduğu kadar da lezzetli bir yer ve yazıyı gördüm dikkatimi çekti. Günümüzde çırak ve kalfa bulmakla ilgili bütün sektörlerde ihtiyaç var" diye konuştu.

Kahramanmaraşlı kebapçı, çalışacak eleman bulamayınca çareyi yazdığı ilanda içini dökmekte buldu

Kahramanmaraşlı kebapçı, çalışacak eleman bulamayınca çareyi yazdığı ilanda içini dökmekte buldu

Kahramanmaraşlı kebapçı, çalışacak eleman bulamayınca çareyi yazdığı ilanda içini dökmekte buldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kahramanmaraş Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (78)

İŞKURCUK:

Aslan parçası ilanın altına çalışma şartlarını ve ücreti yazmayı unutmuşsun :)

23
4
yanıtYanıtla
hasan:

maaş 7000 tl , çalışma şartları???? 12:00-14;00 sana uyar mı

yanıt2
yanıt2
Burak:

Ulkede sigortasiz asgari ucretin altinda gunde 12 saat calisan binlerce kisi var...ulke basibos

yanıt3
yanıt0
MAXIM GORKI:

HEE NE GÜZEL SEN PARAYI KAZAN ELİN OĞLUNU YANINDA 3 KURUŞ PARAYA BÜTÜN HAYATINI BİTİR AYDA VERİRİ ÇOCUN ELİNE 300 400 TL SEN ÇIRAKSIN ARKADFAŞLAR ÇOCUKLARINIZI OKUTUN BÖYLE SAÇMA İŞLERE YOLLAYIP HAYATINI MAHVETMEYİN BU KOÇTA ASLANDA KENDİNE 2200 TL PARA VERİP EMEKLİ BİR ÇALIŞAN BULSUN

22
2
yanıtYanıtla
Serdar:

Gece geç saatlere kadar çalışıyoruz diyor. 15/16/17 yaşlarında olmasını istiyor. 18 olursa sigorta olur asgari ücret olur. Vereceği maaşıda az çok tahmin ediyorum. Düzgün bir maaş ve çalışma saati verse binler kuyruğa girer. Hiç kimse ağır şartlara uzun süre dayanamaz. İzin konusuna girmiyorum bile.

20
3
yanıtYanıtla
CERBERUS:

HIIMM TAMAM ANLADIM MEMLEKETTE İŞSİZLİK YOKMUŞ İNSANLAR İŞ BEĞENMİYORMUŞ EHONOMİMİZ ÇOH GÖZELMİŞ BİRDE AYRIYETTEN BELİRTMEK GEREKİRKİ HERKEZİN CÖBÜNDE CİB TİLİFONU VARIMIŞ. . (!)

8
11
yanıtYanıtla
Nazillili Efe:

Evet işsizlik değil sorun iş beğenmemek!

yanıt1
yanıt5
Maximus:

Ne boş yaptın ya

yanıt4
yanıt3
KAZIM:

Tabiii yaaa sorun iş beğenmemek, kaç paraya çalıştıracak o çırağı orda? Akşama kadar anasından emdiği sütü burnundan getirecek akşama da 40 lira yevmiye verecek. Bu demi sizin gözünüzde istihdam.

yanıt3
yanıt3
Kazım göl:

Tabiki de çalışacak elaman bulamazsiniz kimse eşekte deyil hamalda çalışanın hakkı ni vermezsen kimse çalışmaz çalışana it muamalesi yaparsan calisanda sana katlan Mak zorunda değil

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title