Haberler

    Tepeden Tırnağa Güzelleşmeye Hazır Mısınız?

    Tatile çıkmadan önce kendinizi bakıma alıp, plajlarda çok daha hoş bir görünüme sahip olmanızı sağlamak için en özel makyaj ve bakım ürünlerini seçtik!

    Aveda Sun Care Serisi

    Aveda Sun Care serisi, saçları güneş, tuz ve klorun zararlı etkilerinden korurken, onarmaya da yardım ediyor. UV ışınlarına karşı koruyan Sun Care ürünlerinde saçı yıpratan kimyasallar bulunmuyor. Sun Care serisi, Protective Hair Veil saç spreyi, Aveda Sun Care Hair and Body Cleanser ve Aveda Sun Care After-Sun Hair Masque'tan oluşuyor.

    Aveda Sun Care Protective Hair Veil - Saç Spreyi

    İçeriğinde Keklik üzümü ve tarçın kabuğu yağları gibi doğal türevli UVA/UVB koruyucuları bulunan sprey, saçı güneşin zararlı etkilerine karşı koruyor.

    Saça ağırlık yapmayan su geçirmez formüle sahip bu saç spreyi, saçı 16 saate kadar güneşin zararlı etkilerinden koruyan görünmez bir filtre oluşturuyor. Renk solmasını, hasarı ve kurumayı minimuma indiriyor. ürünün kuru veya ıslak saça güneşe çıkmadan önce ya da güneş altındayken kullanılması öneriliyor.

    Aveda Sun Care Hair and Body Cleanser

    Aveda Sun Care temizleyicinin içeriğinde saçın ve vücudun nem dengesini düzenleyen tamanu yağı, sertifikalı organik hindistan cevizi yağı; yeşil çay ekstresi, sertifikalı organik ayçiçeği tohumu yağı ve E vitamini bulunuyor. Saçları klorlu suyun neden olduğu renk solmasına karşı saçı korurken, saç ve vücudu klordan ve tuzdan arındırıyor.

    Aveda Sun Care After-Sun Hair Masque

    Aveda Sun Care saç maskesi, güneş ışınları ve klor nedeniyle zayıflamış olan saçları onarıyor ve besliyor. İçerdiği tamanu yağı, organik shea yağı, hindistan cevizi ve palmiye yağları da saçı nemlendirmeye yardımcı oluyor.

    Dr.Murad - Skin Perfecting Primer Acne And Shine Control

    Murad'ın bu ürünü, makyaj öncesi baz oluşturarak parlamayı engelliyor, sivilce oluşumunu azaltmaya yardımcı oluyor, cildi nemlendiriyor ve hafif renk vererek ton farklılıklarını kapatmaya yardımcı oluyor. Yazın sıcak havalarda çabuk yağlanan, parlak gözüken ciltlerin tam da ihtiyacı olan bir ürün

    Sally Hansen - Airbrush Legs - Otobronz Sprey

    Hepimizin eşit olmayan, orantısız bronzlaşma deneyimimiz olmuştur. Hatta, plajda güneşin kavurucu sıcağıyla vücudumuzun kavuştuğu o ilk buluşmada bile, orantısız ve bölgesel bronzlaşma neredeyse kaçınılmazdır. İster orantısız bronzlaşma, ister güneşe çıkmadan bronz görünme isteği sizi Sally Hansen'ın Airbrush Legs -Sprey Bacak Makyajı ile buluşturacak nedenler arasında sayılabilir çok hızlı kuruduğu için açık renk elbiselerle rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uzun süre kalıcılığını korur ve en önemlisi de dalgalanma yapmaz.

    Elidor şekillendiricilerle saçına hacim ver

    Elidor, hacimli saçların uzman ismi Teddy Charles işbirliğiyle 'Yeni Elidor Saç Şekillendirici Serisi' geliştirdi . Saça hacim ve dolgunluk kazandırmak amacıyla geliştirilen seri, evde saçlarını kolayca şekillendirmek isteyen kadınlara 5 farklı ürün sunuyor:

    İki köpük, iki saç spreyi, hacimlendirici dip sprey ve saça parlaklık veren bir wax. "Saçlardaki hacim diplerden başlar" diyen Elidor'un, "root-lifting" teknolojisini kullanarak Teddy Charles ile birlikte geliştirdiği hacimlendirici dip spreyi, saçların diplerine uygulanarak doğal hacimli ve dolgun saçlar elde edilmesine yardımcı oluyor. İnci özlü ve zengin vitaminli yağlar içeren wax sayesinde ise saçlar şekil alırken parlıyor.

    Saç köpükleri ise saçlarına evden çıkmadan kolayca şekil vermek isteyen kadınlar tarafından tercih ediliyor. Yumuşak yapısı ile saçlarda ipeksi bir his bırakıyor. Elidor köpükleri, yapışkan olmayan, kalıntısız ve doğal bir görünüm yaratıyor.

    Dermalogica - Super Sensitive Face Block Spf 30

    özel formülü sayesinde en hassas ciltlerde bile rahatlıkla kullanılabilme özelliğine sahip bu ürün cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyor. Dermalogica'ya ait UV Akıllı Kapsül Teknolojisi (UV Smart Booster), güneş koruyucuları içindeki antioksidan özellikli C ve E vitaminleri, onlara en çok ihtiyaç duyulan ana kadar saklayıp, UV ışınlarına maruz kalındığında cilt yüzeyinde aktif hale getiriyor. Böylece güneş ışığına maruz kalındığı andan itibaren maksimum UV koruması sağlanıyor.

    Super Sensitive FaceBlock SPF30 Dermalogica'nın UV Akıllı Kapsül Teknolojisi (UV Smart Booster) içeren ürünlerinden biri. Super Sensitive FaceBlock SPF30'un içeriğindeki doğal UV blokları Titanyumdioksit ve çinkooksit ile cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı koruyor. İçeriğindeki lavanta, yeşil çay ve meyankökü ile hassas ciltlerde oluşan kızarıklık, kaşıntı gibi reaksiyonları sakinleştirmeye yardımcı oluyor. Doğal silikonlar ve hyaluronik asit ile cildin nem bariyerini güçlendirerek aynı zamanda cildi nemlendiriyor.

    Super Sensitive FaceBlock SPF30 özellikle hassas ciltlere, 6 aydan büyük bebeklere ve zamansız yaşlanma etkilerinden maksimum koruma sağlamak isteyenlere öneriliyor. Güneşe çıkmadan 30 dakika önce cilde uygulanan ürün, her gün cilt bakımının son adımı olarak kullanılabilir.

    H2O Plus Sea Moss Serisi

    H2O Serisi yaz için gerekli 3 üründen oluşuyor : Vücut Nemlendiricisi, Vücut Şampuanı ve Body Scrub

    Sea Moss Replenishing Body Lotion

    Bu yoğun nemlendirici vücut losyonu cildi derinlemesine nemlendirerek yumuşaklık kazandırıyor.

    • İçeriğindeki Mango ve kakao yağı anında cilde nüfuz ederek cildi koruyor.

    • Nemlendirici deniz bitkilerinin kırmızı yosun karışımı, E vitamin ve Provitamin B yatıştırıyor ve güçlendiriyor.

    • Taze su zambağı ve deniz notaları cilde hafif bir koku veriyor. Kullanımı: Tüm vücuda uygulayın.

    Sea Moss Replenishing Body Wash

    Kullanımı: Süngere az bir miktar sıkın. Tüm vücuda banyo veya duşta masaj yaparak uygulayın, durulayın.

    Sea Moss Black Sand Body scrub

    Bu zengin volkanik scrub cildi canlandırıyor ve pürüzsüzleştiriyor.

    • Lavdan elde edilen mikro siyah kum cildi arındırıyor.

    • Deniz tuzu ve yosun karışımı, aloe vera ve provitamin B cildi nemlendirerek canlandırıyor.

    • Taze su zambağı ve deniz notaları cilde hafif bir koku veriyor.

    Kullanımı: Banyo veya duştayken vücuda dairesel hareketler ile masaj yapın.

    Pastel ojeyle tırnaklar hem sağlıklı, hem güzel

    Pastel ojelerin İlk günden beri Avrupa standartlarında üretildiğini ve içeriğinde sağlığa zararlı maddelerin olmadığını biliyor muydunuz? "Toluene, DPT (Dibutyl Phthalate), Camphor ve Formaldehyde resin" isimli maddeleri bulundurmayan PASTEL ojeleri, bu özelliğiyle diğer büyük oje markaları ile kulvarda yerini almış bulunuyor. Daha uzun süre dayanıklı manikürleriniz için, ilk sürüşte renk verme özelliği, örtücü ve kalıcı Patentli formülü ve sararmayı önleyici UV filtreli içeriğiyle Pastel Oje uyguladığınız tırnaklarınız sağlıklı, içiniz rahat.

    Chanel Rouge Coco ve Rouge Coco Shine Serisi

    Nemlendirme, yumuşatma ve bakım yapma özelliğine sahip bu rujların sürülmesi kolay, renkleri ise klasik. Hem gece hem gündüz kullanıma uygun. Her daim şık.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Sally Hansen Kadın Haberler

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Bakmadan Geçme

    16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
    Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

    Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title