Haberler

    "Ok Gibi Kirpikler" İçin Bakım Ürünleri

    Güncelleme:

    Gür ve uzun kirpiklere sahip olmanın yolu bakımdan geçer. İşte sizin için seçtiğimiz bakın ürünleri...

    Göze ve bakışlara anlam katan kirpikler, stresten, makyajı iyi temizlemek ya da ilerleyen yaş sebebiyle zaman içinde dökülerek seyrekleşebiliyor. Ancak bu problemlerle baş edebilmeniz konusunda size yardımcı olabilecek bazı kozmetik ürünler, serumlar da var. Bu ürünleri kullanarak gür ve uzun kirpiklere sahip olabilirsiniz....

    M2 BeautÉ - M2Lashes Eyelash Activating Serum

    Kirpik köklerini uyararak, kirpiklerin doğal büyüme evresini uzatan ve daha gür, daha dolgun ve daha güçlü kirpiklere kavuşmanızı sağlayan serum, İçeriğindeki MDN (Metilamido-Dihidro-Noralfaprostal) ile kirpiklerinizin çok daha sağlıklı görünmesini sağlıyor.

    Éeose Kaş ve Kirpik Serumu

    Kirpikleriniz doğal halindeyken bile uzun ve gür görünmesini sağlayan Éeose Kaş ve Kirpik Serumu, kirpiklerin doğallığını koruyarak, cilde ve kirpiklere zarar vermeden, daha uzun, daha canlı ve daha gür görünmesine yardımcı olauyor.

    Select Lash - Eye Lash Serum

    Dolgun, esnek, uzun ve güçlü kirpiklere sahip olmanızı sağlayan bu serum, göz makyajınızın çok daha güzel görünmesi konusunda en önemli yardımcılarınızdan biri olabilir. Kirpiklerinizi zayıf düşüren çinko, demir, A Vitamini ve E Vitaminin eksikliğini Select Lash ilee gidererek, ortalama dört haftada çok daha sağlıklı kirpiklere sahip olabilirsiniz.

    Rapidlash

    Dört ile altı hafta arasında çok daha uzun, sağlıklı ve gür kirpiklere sahip olmanızı sağlayan Rapidlash, içeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde kirpiklerinizi tedavi ederek çok daha uzun süreli bir etki yaratıyor.

    Lancome Oscillation Powerbooster Rimel Bazı

    Lancome'un beyaz renkli rimel bazı hem içeriğindeki vitamin ve yağlarla kirpiklerinizi güçlendirip uzamalarını sağlıyor, hem de üzerine rimelinizi sürdüğünüzde kirpiklerinizin çok daha düzgün ve dolgun görünmesine yardımcı oluyor.

    Mavala Double Lash Kirpik besleyici uzatıcı

    Seyrekleşen ve zayıflayan kirpiklerinizi eski formuna kavuşturan Mavala Double Lash Kirpik Besleyici ve Uzatıcı, renksiz olması sebebiyle makyaj yapmadan evvel rimel bazı olarak da kullanılabiliyor.

    Renokin Lash Kaş Kirpik Geliştirici Jel

    Kirpiklerinizin daha hızlı uzamasını sağlarken parlak ve dolgun bir görünüm de veren jel formundaki bu ürün, kalem şeklinde olması sebebiyle oldukça pratik. Ayrıca Renokin Lash Kaş ve Kirpik Geliştirici Jel'i düzenli olarak, geceleri yatmadan temiz kirpiklerinize uygulayarak çok daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    Eyelash Growth

    İçeriğindeki aloevera, susam yağı, Ave E vitaminleri sayesinde kirpiklerinizin çok daha uzun ve gür görünmesini sağlayan Eyelash Growth, kirpik köklerine nüfuz eden doğal lipozomları sayesinde de daha hacimle ve kıvrık kirpiklere sahip olmanızı sağlıyor.

    Talika Lipocils Kirpik Jeli

    Sadece 28 gün içinde çok daha gür, uzun ve sağlıklı kirpiklere sahip olmanızı sağlayan Talika Lipocils'i eğer gözleriniz aşırı hassas ve tahriş olmaya açıksa ya da kontakt lens kullanıyorsanız, doktorunuza danışmadan kullanmamalısınız.

    Neu Lash

    Eğer yurtdışına giden tanıklarınız varsa ve kirpiklerinizin dökülmesinden ya da uzamamasından şikayetçiyseniz, onlardan istemeniz gereken şeylerden biri de Neu Lash. Düzenli uygulandığı takdirde kısa zamanda uzun, gür ve parlak kirpiklere sahip olmanızı sağlayan bu ürünü mutlaka denemelisiniz.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Mavala Güzellik Kadın Haberler

    Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

    Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title