Haberler

Opr. Dr. kediye kıyma verdiği gerekçesiyle doktor eşini darp etti

Güncelleme:

Samsun'un Alaçam Devlet Hastanesi'nde görev yapan Opr. Dr. M.O.İ., iddiaya göre, meslektaşı olan eşi F.İ.'yi kediye kıyma verdiği gerekçesiyle darp edip, evden kovdu.

Samsun'un Alaçam Devlet Hastanesi'nde görevli Opr. Dr. M.O.İ., iddiaya göre, meslektaşı olan eşi F.İ.'yi kediye kıyma verdiği gerekçesiyle darp edip, evden kovdu. Darp edilen kadın doktor F.İ, eşinden şikayetçi olurken, M.O.İ.'nin daha önce de eşine şiddet uyguladığı için 5 kez polis merkezine giderek ifade verdiği de öne sürüldü.

Samsun'un Bafra ilçesi Mevlana Mahallesi'nde 22 Ağustos akşamı meydana gelen olayda, F.İ. isimli kadın doktor, kendisi gibi doktor olan eşi M.O.İ. ile markette alışveriş yaptı. Marketten çıkan F.İ. eve giderken, yolda gördüğü kediye marketten aldıkları kıymadan bir parça verdi. Eşinin kediye kıyma vermesine öfkelenen M.O.İ., eve geldiklerinde eşi F.İ'yi darp edip, evden kovdu. Evden kovulan kadın doktor, şikayetçi oldu.

"HAK ETMEDİĞİM ŞİDDETE MARUZ KALDIM"

Polise ifade veren kadın doktor, "Eşimle marketten alışveriş yaptık. Marketten çıktığımızda eve doğru ilerlerken bizimle birlikte yürüyen sokak kedisine aldığımız kıymadan bir parça verdim. Eşim bunu görünce bir anda bana bağırmaya başladı. Eve gidince de beni darp ederek evden attı. Hak etmediğim bir şiddete maruz kaldım. Şikayetçiyim" dediği öğrenildi.

DAHA ÖNCE 5 KEZ KARAKOLLUK OLDULAR

Kadının şikayeti üzerine polis, Opr. Dr. M.O.İ.'yi gözaltına aldı. Şüpheli doktor ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Opr. Dr. M.O.İ.'nin daha önce de eşine şiddet uyguladığı için 5 kez polis merkezine giderek ifade verdiği de öne sürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Devlet Hastanesi Alaçam Samsun 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (13)

Sümsüklü:

Kadın israfın menbağıdır erkek çalış kadın ye..ata sözü KAŞIK DÜŞMANI

1
6
yanıtYanıtla
Boş yapma:

Boş yapıyorsun. Yapma

yanıt1
yanıt1
.:

kadının da doktor olduğunu okudun mu yoksa okuma mı bilmiyorsun

yanıt1
yanıt0
HAYVANLARI. SEVEN Y:

Bir insan insan olsun hayvan olsun aç olanın halinden anlamalı hep bana hep bana çok yazık

5
1
yanıtYanıtla
Erdal:

Her insanla anlaşılır ama bir pintiyle asla.

5
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Kedi kadını darp etmek için bir bahane olmuş. Adam bildiğin psikopat en kötü insanda okumuş ama cahil kalmış insandır. Kadın hemen adamı boşamalı öldürülmeden önce

4
1
yanıtYanıtla
Nevs:

Niye mama almamış.Evde hayvan beslenmesine karşıyım da hayvanların aç birakilmasina da gönlüm razı değil.

2
2
yanıtYanıtla
. A:

Heeeeyyyyyyy kadın burası türkiye kıymanın kg haberin varmı heyyyyy

1
3
yanıtYanıtla
İVAN DİVANDAKOR:

kediye de kıyma verilmez ki, biraz kemikli bi et verse bir şey olmazdı. sonuçta dişlerinin güçlenmesi lazım hayvanın.

2
1
yanıtYanıtla
Seyit Ahmet:

iyide kardeşim eski emniyet müdürlüğünü neden gösteriyorsunuz hemde kış ayında çekmişsiniz

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title