Haberler

Akıllardaki soru MYK sonrası Ömer Çelik'e açık açık soruldu: Kabine'de değişim olacak mı?

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, "Kabine'de değişiklik olacak mı?" sorusuna ilişkin "Bakanlar Kurulu'nda değişim olacaksa bu sayın Cumhurbaşkanımızın takdiridir kuşkusuz. Cumhurbaşkanımız uygun gördüğünde bir tasarrufta bulunur." ifadelerini kullandı.

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bakanlar Kurulu'nda değişim olacaksa bu Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiridir kuşkusuz. Cumhurbaşkanımız uygun gördüğünde bir tasarrufta bulunur." dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti merkezinde toplanan AK Parti Merkez Yürütme Kuruluna (MYK) ilişkin basın mensuplarına açıklama yaptı. Çelik " Kabine'de değişiklik olacak mı?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Kabine'de değişim olacak mı? AK Parti Sözcüsü Çelik kameralar önünde duyurdu

"KABİNE'DE DEĞİŞİM OLACAKSA BU CUMHURBAŞKANIMIZIN TAKDİRİDİR"

AK Partili Çelik, "Yaptığımız çalışmalarda seçimin sayısal sonuçlarını, çeşitli illerdeki durumunu değerlendiriyoruz. Siyasal sonucu değerlendirme aşamasına geldik. MYK'da, Bakanlar Kurulu'nda değişim olacaksa bu Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiridir kuşkusuz. Cumhurbaşkanımız uygun gördüğünde bir tasarrufta bulunur." ifadelerini kullandı.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN MEHMET ŞİMŞEK'E DESTEĞİ TAMDIR"

Çelik, bir gazeteci Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile ilgili sorusuna "Ekonomik programımızı yürüten Bakanımız Mehmet Bey'le ilgili birtakım spekülasyonlar sosyal medyada dolaşıma sokuluyor. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır. AK Parti olarak ekonomi yönetimine teşekkür ediyor, desteklediğimizi ifade ediyoruz." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ömer Çelik AK Parti Kabine Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

bekir yapici:

illeki kabinede hatta partide bile degisiklikler olacaktir cünki zat-i muhteremin kibir ve gururu hic bir sekilde hatasini kabul etmesine izin vermez illeki her zaman oldugu gibi kendi hatalarina günah kecileri bulacaktir.

103
36
yanıtYanıtla
hayrettin ozkan:

Sen öyle zannet. Kibir abidesi dediğin zat, halkın hizmetkarıdır. Ama siz ve sizin gibiler anlamaz, anlayamaz. Siz hiç bir icraatı olmayan kibir abidesi İmamoğluna tapın...

yanıt2
yanıt9
gunay yanug:

inşallah tez elllden giderrsinizz. emeklileri mahvettiniz

89
36
yanıtYanıtla
Selim Adanalı:

kabinenin en kral ?? adamısın

15
97
yanıtYanıtla
rahip :

evli olmayan adamdan korkarım.

yanıt2
yanıt0
sade vatandaş:

bunlar komple tedavülden kalmadan ekonomik krizden kurtulmamızın imkanı yok

71
26
yanıtYanıtla
Salim:

MECBUREN........

45
5
yanıtYanıtla
MS Dos:

Kabine kim ? Reis takım elbisesini değiştirse daha etkili olur.

28
5
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Kendi değişmezse değişen bir şey olmaz...

yanıt13
yanıt4
Cengiz:

Olacak olacak AKePe tümden gidecek

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title